Το παράκανε με τον ήλιο! Ποια διάσημη έγκυος έκανε την κοιλιά της σαν αστακό! (εικόνες)

Όλοι γνωρίζουμε τις βλαβερές συνέπειες που έχει ο ήλιος στο δέρμα μας.

Το παράκανε με τον ήλιο! Ποια διάσημη έγκυος έκανε την κοιλιά της σαν αστακό! (εικόνες)

Η έκθεσή μας σε αυτόν πρέπει να γίνεται συγκεκριμένες ώρες και με την κατάλληλη αντιηλιακή προστασία. Πόσο μάλλον εάν είμαστε στην περίοδο της εγκυμοσύνης μας που εκεί τα πράγματα είναι πιο αυστηρά.

Ειδικά τους προχωρημένους μήνες, που η κοιλιά μας είναι μεγάλη, θα πρέπει να την προστατεύουμε και να καθόμαστε στην σκιά, βάζοντας και αντιηλιακό. Η διάσημη μαμά της φωτογραφίας όμως, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, είναι απρόσεκτη και αγνοεί τον κίνδυνο της ηλιοθεραπείας. Απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με το παραπάνω με αποτέλεσμα να κάνει την κοιλιά της σαν αστακό!

Η Jenelle Evans, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και θέλησε με το γιο της και τον σύντροφό της να πάει για μπάνιο. Όπως φαίνεται όμως το παράκανε καθώς η κοιλιά της έγινε κατακόκκινη.

Η 22χρονη μαμά του ριάλιτι «Teen mom 2», απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε παραλία της Νότιας Καρολίνα. Το γαλάζιο μαγιό που επέλεξε να βάλει ήταν πολύ ωραίο και της πήγαινε πολύ. Έκανε βόλτες με το γιο της, ενώ απόλαυσε το μπάνιο της στη θάλασσα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved