Γυμνή αλήθεια! Η ομορφιά της γυναίκας μετά τον τοκετό! (εικόνες)

Το να ποζάρει γυμνή μία γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ή μετά τον τοκετό, είναι το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό της, καθώς δεν αισθάνεται άνετα με το σώμα της.

Γυμνή αλήθεια! Η ομορφιά της γυναίκας μετά τον τοκετό! (εικόνες)

Αυτό όμως μπορεί να είναι έμπνευση για κάποιους.

Η Τζέιντ Μπιλ, είναι μία φωτογράφος η οποία δημιούργησε ένα μοναδικό πρότζεκτ με φωτογραφίες γυμνών γυναικών οι οποίες απαθανατίστηκαν την ώρα του θηλασμού με το μωράκι τους, την ώρα που το είχαν στην αγκαλιά τους, αλλά και στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης τους.

Το πρότζεκτ με τίτλο «Τα σώματα των μαμάδων», μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; Η φυσική ομορφιά των γυναικών στην πιο ωραία στιγμή της ζωής τους. Όταν εκείνες φέρουν στον κόσμο μία ζωή.

Η διάσημη φωτογράφος μένει στην Αριζόνα. Η ιδέα αυτή της προέκυψε αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ήθελε πάση θυσία να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της κι αυτό της είχε γίνει εμμονή. Όταν όμως «μοιράστηκε» με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, μία φωτογραφία με το μωρό της να το θηλάζει, χωρίς να την επεξεργαστεί με το photoshop, τότε εντυπωσιάστηκε από την απήχηση του κόσμου. Έτσι θέλησε να φωτογραφίσει γυναίκες διαφορετικών ηλικιών κι εθνικοτήτων χωρίς ρούχα, να απολαμβάνουν τη μητρότητα.

«Θέλω να κινητοποιήσω και να εμψυχώσω κι άλλες γυναίκες να αισθανθούν άνετες με το σώμα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε τις μοναδικές αυτές φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved