Το θαύμα της ζωής! Από την στιγμή της γονιμοποίησης μέχρι και την εξέλιξη του εμβρύου! (εικόνες)

Το θαύμα της ζωής ξεκινά από την στιγμή της σύλληψης μέχρι την εξέλιξη σε έμβρυο.

Το θαύμα της ζωής! Από την στιγμή της γονιμοποίησης μέχρι και την εξέλιξη του εμβρύου! (εικόνες)

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς είναι τα πρώτα στάδια της γονιμοποίησης; Για τους περισσότερους γονείς είναι ένα μυστήριο. Η πρώτη εικόνα που βλέπουν με το μωρό τους, είναι όταν πηγαίνουν στο γυναικολόγο και κάνει η μέλλουσα μητέρα τον πρώτο υπέρηχο. Αυτό γίνεται περίπου στη 12η εβδομάδα κύησης.

Η Ρέιτσελ κι ο Ντέιβ Φίσερ, από τη Βρετανία, δεν χρειάστηκε να περιμένουν τόσο για να «συναντήσουν» για πρώτη φορά τους δίδυμους γιους τους Μαξ και Τέο. Οι δύο γονείς, που ακολούθησαν τη διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες των πέντε πρώτων ημερών από τη γονιμοποίηση μέχρι την εμφύτευση.

«Μείναμε έκθαμβοι από την καθαρότητα της εικόνας, ήταν σαν να παρακολουθούμε μάθημα βιολογίας, αλλά ξέραμε ότι αυτά τα κύτταρα θα γίνονταν τα παιδιά μας. Από εκείνη την στιγμή, νιώσαμε συνδεδεμένοι μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρέιτσελ.

Έμπαιναν στην διαδικτυακή σελίδα της ισπανικής κλινικής όπου έγινε η θεραπεία και παρακολουθούσαν μέσω του ίντερνετ, τη διαδικασία της εξέλιξης των κυττάρων.«Είναι αδύνατο να μην εκπλαγείς, να μην σταθείς με θαυμασμό μπροστά στον τρόπο με τον οποίο τα δύο κύτταρα έγιναν παιδιά μας», πρόσθεσε η μαμά.

Τώρα οι δύο γονείς απολαμβάνουν τις στιγμές ευτυχίας τους με τα δύο μωράκια τους που είναι 2 εβδομάδων!

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved