Φτιάξτο μόνη σου! Μουστάκια και γραβάτες για την πιο in fashion θεματική βάπτιση!

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στα μικρά αντράκια που σε λίγο καιρό θα βαπτιστούν. Είναι η πιο in fashion πρόταση για θεματική βάπτιση. Μουστάκια, γραβατες και καπελάκια.

Φτιάξτο μόνη σου! Μουστάκια και γραβάτες για την πιο in fashion θεματική βάπτιση!

Χρησιμοποιήστε υφασμάτινα μαξιλάρια και διακοσμητικά για να στολίσετε την λαμπάδα και το κουτί βαπτιστικών. Επιλέγοντας δύο κλασικά χρώματα όπως το μπλέ και το λευκό και δώστε περισσότερο στυλ προσθέτοντας λεπτομέρειες σε έντονο χρώμα όπως το κόκκινο ή το κίτρινο.

Πιο συγκεκριμένα για την λαμπάδα περάστε γύρω γύρω από το κερί κορδονάκι και κάντε ένα κόμπο στο τελείωμα ωστε να μπορέσετε να στερεώσετε εκεί όλα τα διακοσμητικά σας. Κόψτε λωρίδες υφασμάτων και κορδέλες σε ριγέ, καρό και μονόχρωμες στα χρώματα της αρεσκείας σας! Για να στολίσετε γύρω γύρω το κερί σας. Τέλος, με κορδελίτσα περάστε υφασμάτινα μαξιλαράκια σε σχήμα καπέλου και γραβάτας. Ολοκληρώστε την λαμπάδα σας περνώντας μερικές χαντρούλες ή καμπανάκια στις κορδέλες!

Για το κουτί των βαπτιστικών κόψτε μια χοντρή φάσα 20 εκ. περίπου και κολλήστε την γύρω γύρω από το κουτί. Στις άκρες της φάσας κολλήστε κορδέλες. Κόψτε επίσης υφασμάτινα σχεδιάκια 10 εκ. και κολλήστε τα στην φάσα. Στο καπάκι κολλήστε κορδέλες και ένα μεγάλο υφασμάτινο μαξιλάρι σε σχήμα μουστάκι. Μην ξεχάσετε να "παίξετε" με έντονες λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά.

Στο ίδιο ύφος στολίστε και το λαδοσέτ που περιλαμβάνει το μπουκάλι λαδιού, τα τρία κεράκια και το σαπουνάκι. Τυλίξτε τα κεράκια και το μπουκάλι λαδιού με το ύφασμα που θα έχετε επιλέξει και κολλήστε μικρά μουστάκια από χοντρή τσόχα. Μικρά κουμπάκια είναι μια όμορφη πινελιά συνδυασμένα με κορδελίτσες. Και με αντίστοιχη κορδελίτσα δέστε και το σακουλάκι για το σαπουνάκι.

Με αυτο το θέμα για την μοναδική βάπτιση του μικρού σας θησαυρού ένα είναι σίγουρο όλοι θα πουν ότι είναι πολύ πρωτότυπη.

Extra tips: Για όσες θέλετε μια οικονομική λύση επιλέξτε χάρτινο κουτί βαπτιστικών ενώ όσες θέλετε κάτι πραγματικά μοναδικό επιλέξετε κουτί σε σχήμα ντουλαπίτσας ή καπελιέρας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved