Μάικ Μουρ: Ο πρώτος άνδρας με αναδομημένο πέος που έγινε πατέρας με φυσιολογικό τρόπο (εικόνες)

Ο πρώτος άντρας που κατάφερε να κάνει παιδί με τεχνητό γεννητικό όργανο, έγινε ο Μάικ Μουρ στα 30 του.

Μάικ Μουρ: Ο πρώτος άνδρας με αναδομημένο πέος που έγινε πατέρας με φυσιολογικό τρόπο (εικόνες)

Ο Μάικ έχασε το μόριο του όταν ήταν εφτά ετών μετά από μια μικροεπέμβαση. Προκλήθηκε μόλυνση λόγω ιατρικού λάθους με αποτέλεσμα να αχρηστευτεί και να ακρωτηριαστεί σχεδόν ολόκληρο.

Υπεβλήθη αργότερα σε αρκετές εγχειρήσεις αλλά όλες οι προσπάθειες ήταν αποτυχημένες. Πάλεψε με την κατάθλιψη καθώς δε μπορούσε να έχει φυσιολογικές σχέσεις με γυναίκες.

Το 2007, ήρθε σε επαφή με τον διάσημο καθηγητή πλαστικής χειρουργικής του Στάντφορντ, δρ. Γκόρντον Λι. Παίρνοντας δέρμα από τον μηρό, μετέτρεψε το όργανό του σε λειτουργικό.

«Η ιστορία του είναι, όσο γνωρίζω, μοναδική στον κόσμο. Ο Μάικ μου είπε ότι η πρώτη του γυναίκα δεν μπορούσε καν να αντικρύσει τα γεννητικά του όργανα», δήλωσε ο γιατρός.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο άντρας γνώρισε την Χέδερ, την γυναίκα των ονείρων του. Πλέον είναι περήφανος μπαμπάς του Μέμφις, ένα αγοράκι έξι μηνών.

«Το ένα πράγμα που ήθελα περισσότερο ήταν μια οικογένεια. Δεν πίστευα ότι επρόκειτο να συμβεί ποτέ. Να κάνω παιδιά με μια υπέροχη γυναίκα που με αγαπάει για αυτό που είμαι. Αγαπώ αυτό το αγόρι με όλη μου την καρδιά», τόνισε.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο ενώ δήλωσε πως σύντομα θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδάκι.

Δείτε τις εικόνες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved