Το πρόωρο μωράκι που επέζησε χάρη σε ένα κουτί από πάγο! (εικόνες, βίντεο)

Γεννήθηκε πρόωρα και κατάφερε να ζήσει χάρη σε μία θερμοκοιτίδα... από πάγο! Σωστά διαβάσατε.

Το πρόωρο μωράκι που επέζησε χάρη σε ένα κουτί από πάγο! (εικόνες, βίντεο)

Μία οικογένεια από την Ινδία, έσωσε τη ζωή του νεογέννητου βρέφους, δημιουργώντας μία αυτοσχέδια θερμοκοιτίδα από πολυστυρένιο.

Το μωρό γεννήθηκε σε νοσοκομείο ένα μήνα νωρίτερα, αλλά οι γονείς δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν 144 δολάρια την ημέρα για θερμοκοιτίτδα. Τους έδωσαν χρήματα συγγενείς και φίλοι, αλλά και πάλι ήταν αδύνατο να μείνουν πολλές ημέρες στο νοσοκομείο.

Ένας γιατρός όμως τους έδωσε μία ιδέα! Ως εναλλακτική λύση τους πρότεινε να αγοράσουν ένα κουτί πάγου από πολυστυρένιο και να τοποθετήσουν μέσα μία λάμπα 60w, που χρησιμοποιείται και στις θερμοκοιτίδες. Ο πατέρας αμέσως αγόρασε το κουτί από ένα ιχθυοπωλείο της περιοχής κι έκανε τρύπες. Βάλανε μέσα το αγοράκι, το οποίο ζύγιζε 1 κιλό 300 γραμμάρια και μέχρι σήμερα κατάφερε να πάρει κιλά και να ζυγίζει 3,750kg! «Δεν είχαμε ιδέα αν αυτό που κάναμε ήταν το σωστό, αλλά έπρεπε να κάνουμε κάτι», ανέφερε η οικογένεια.

Το μωρό μεν επιβίωσε, αλλά ανέπτυξε διάφορες μολύνσεις με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, καθώς εμφάνισε διάρροια κι αφυδάτωση.
Μόλις οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου ενημερώθηκαν για την κατάσταση, ανέλαβαν να βοηθήσουν το βρέφος εντελώς δωρεάν.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved