Λίντσεϊ Λόχαν: Μιλάει πρώτη φορά για την αποβολή του μωρού της (εικόνες,βίντεο)

Το μυστικό που έκρυβε τις τελευταίες εβδομάδες την κατέβαλε ψυχολογικά. Τόσο πολύ που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της δημόσια.

Λίντσεϊ Λόχαν: Μιλάει πρώτη φορά για την αποβολή του μωρού της (εικόνες,βίντεο)

Η Λίντσεϊ Λόχαν συγκίνησε τους πάντες με την εκ βαθέων εξομολόγησή της. Η 27χρονη σταρ αποκάλυψε ότι απέβαλε δύο εβδομάδες πριν το τέλος του ριάλιτι που γυρίζει για αυτό αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα.

Η γνωστή ηθοποιός μαγνητοσκοπούσε την καθημερινότητά της για λογαριασμό της Όπρα Γουίνφρει και του «Own Show». «Κανείς δεν το ξέρει αυτό, αλλά τις δύο εβδομάδες που χρειάστηκα να κάνω διακοπή των γυρισμάτων, απέβαλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ξεσπώντας σε κλάματα. «Είναι μία πολύ μεγάλη ιστορία και για αυτό μέσα στο σόου, δεν μπορούσα να κουνηθώ, ήμουν χάλια», συμπλήρωσε.

Ωστόσο η διάσημη ηθοποιός δεν αποκάλυψε το όνομα του πατέρα. Μόλις τελείωσε το συγκεκριμένο επεισόδιο η μητέρα της, έγραψε στο προφίλ της Όπρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, το εξής: «Όπρα πάρε με τηλέφωνο». Τι έγινε στην συνέχεια; Ακόμη η μεταξύ τους επικοινωνία δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved