Αδιανόητο! Θέλει να διακόψει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της για την… καριέρα της! (εικόνες)

Σοκ έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις διάσημης τηλεπερσόνας η οποία είναι έγκυος.

Αδιανόητο! Θέλει να διακόψει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της για την… καριέρα της! (εικόνες)

Αν και βρίσκεται στην 18η εβδομάδα, θέλει να διακόψει την εγκυμοσύνη της γιατί όπως ισχυρίστηκε αυτό το μωρό θα καταστρέψει την καριέρα της! Οι εξοργιστικές της δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Η συγκεκριμένη σελέμπριτι, αν κι είναι μητέρα δύο αγοριών, έμεινε έγκυος, σύμφωνα με τα ξένα περιοδικά, είτε από έναν πολύ γνωστό ποδοσφαιριστή, είτε από κάποιον άλλον με τον οποίο διατηρούσε το τελευταίο διάστημα εφήμερη σχέση. Η ίδια δε θέλει να αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού. Το μόνο που επιθυμεί είναι να διακόψει την εγκυμοσύνη της, γιατί ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της!

Η Τζόσι Κάνιγκαμ, υποστήριξε ότι είχε πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι του βρετανικού Big Brother, όμως μόλις οι υπεύθυνοι πληροφορήθηκαν ότι είναι έγκυος, δεν ξαναήρθαν σε επαφή μαζί της.

Έτσι λοιπόν ενώ η γνωστή τηλεπερσόνα ήταν χαρούμενη που θα αποκτούσε τρίτο μωράκι κι ανέβαζε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ με το υπερηχογράφημά του, μετά από αυτό, πήρε την απόφαση να κάνει διακοπή της κύησής της.

«Ξέρω ότι ο κόσμος θα αντιδράσει, αλλά δε με νοιάζει, δεν ξέρουν πώς είναι να είσαι έγκυος. Δεν παίρνω αντισυλληπτικά κι έμεινα έγκυος γιατί έσπασε το προφυλακτικό στη μία περίπτωση και στην άλλη με τον ποδοσφαιριστή, επειδή τον ξέρω χρόνια είχαμε ελεύθερη επαφή. Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι διακοπή. Θέλω να το κάνω αυτό για τα δύο μου αγόρια αλλά και για τον εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτή τη δήλωση διάφορες σελέμπριτι βγήκαν να πουν πως μετά από κάτι τέτοιο δε θα συνεργαστούν μαζί της.

Δείτε φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved