Συμβαίνει κι αυτό! Πηγαίνουν σε ρέιβ πάρτι μαζί με τα παιδιά τους! (εικόνες)

Σε... παιδότοπους μεταμορφώνονται κάθε Σάββατο πολλά κλαμπ του Λονδίνου που διοργανώνουν ρέιβ πάρτι.

Συμβαίνει κι αυτό! Πηγαίνουν σε ρέιβ πάρτι μαζί με τα παιδιά τους! (εικόνες)

Εκεί όπου οι άνθρωποι χορεύουν ασταμάτητα στην δυνατή μουσική και τον χαμηλό αλλά χρωματιστό φωτισμό, δε θα δείτε πλέον μόνο τους ρέιβερς που ξεσάλωναν τόσα χρόνια σαν τρελοί αλλά θα δείτε και τα παιδιά τους.

Σε αυτά τα πάρτι που οι άνθρωποι κρατούσαν μπίρες και τσιγάρα στο χέρι, πλέον κρατούν καρότσια, μάρσιπους και μικροσκοπικούς ρέιβερς που ξεφεύγουν και τρέχουν μέσα στο κλαμπ ελεύθεροι διασκεδάζοντας.

Ενας θαμώνας κλαμπ στο Λονδίνο δήλωσε στο AFP: «Είναι ιδιοφυής ιδέα: μπύρα, ρέιβ και παιδιά. Τι άλλο να θελήσει κανείς;». Ο 34χρονος Πολ Κρόλεϊ, κρατάει αγκαλιά το μωράκι του και επισκέπτεται μαζί του κάθε Σάββατο ένα συγκεκριμένο κλαμπ στο νότιο Λονδίνο.

Δεν είναι ο μόνος! Η 45χρονη Χάνα Σάντερς, δε θέλει να χάσει τα ενδιαφέρονται που είχε πριν την γέννα. Ξεσάλωνε συνεχώς σε ρέιβ πάρτι και έκανε διακοπές στην Ιμπιζα. Τώρα, με δυο παιδιά κάτω των τεσσάρων, η Χάνα μπορεί να διαφεύγει σε ένα μέρος που αρέσει και σε αυτήν και στα παιδιά της.

Οι διοργανωτές των πάρτι επιμένουν πως το περιβάλλον είναι ασφαλές για τα αφτιά των παιδιών και οι ιδιοκτήτες πλέον έχουν διαμορφώσει μικρούς απομονωμένους χώρους για να μπορούν οι μητέρες να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Δείτε τις εικόνες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved