Αυτή η μαμά είναι πολύ ροκ! Ο αρραβωνιαστικός της δεν είναι άλλος από τον…(εικόνες)

Είναι όμορφη, πετυχημένη στη δουλειά της και μαμά ενός πανέμορφου γιου!

Αυτή η μαμά είναι πολύ ροκ! Ο αρραβωνιαστικός της δεν είναι άλλος από τον…(εικόνες)

Στα 32 της χρόνια, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, έχει ένα μικρό πρίγκιπα, μόλις 14 μηνών, κι απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί του.

Η ξανθιά γαλανομάτα μαμά, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους την ώρα που έβγαζε βόλτα το μωρό της με το καρότσι το απόγευμα της Πέμπτης στο Λονδίνο. Ντυμένη ροκ, με σκισμένο τζιν παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, μαύρο μπλουζάκι και γαλάζια αθλητικά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η ροκ μαμά, η οποία είναι αρραβωνιαστικιά του Jesse Wood, που δεν είναι άλλος από το γιο του πασίγνωστου κιθαρίστα των Rolling Stones, Ronnie Wood, απολαμβάνει το τελευταίο διάστημα τη μητρότητα με το παραπάνω. Πριν από περίπου ένα χρόνο, ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Jesse, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, γράφοντας το εξής: «Πετάω πάνω από τα σύννεφα, γιατί μόλις μου ανακοίνωσε ότι θέλει να με αρραβωνιαστεί! Είπα ναι».

Όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η ζωή της όλη άλλαξε μόλις ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Δείτε τις φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα με το γιο της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved