Aν και ετοιμόγεννη έβαλε το μαγιό της και πήγε για μπάνιο! (εικόνες)

Μετράει τις μέρες για να γεννήσει και παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, φόρεσε το κίτρινο μπικίνι της κι έκανε μπάνιο στην πισίνα!

Aν και ετοιμόγεννη έβαλε το μαγιό της και πήγε για μπάνιο! (εικόνες)

Η 28χρονη μητέρα ενός αγοριού, περιμένει πώς και πώς να κρατήσει σε λίγες ημέρες στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της. Και μπορεί οι περισσότερες εγκυμονούσες να έχουν άγχος όταν μπαίνουν στο μήνα τους, η διάσημη μαμά όχι μόνο δεν έχει, αλλά φόρεσε πριν λίγες μέρες το σέξι μπικίνι της κι απόλαυσε το μπάνιο με την οικογένειά της στην πισίνα του σπιτιού της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, η κοιλιά της είναι πολύ χαμηλά, που σημαίνει ότι από στιγμή σε στιγμή μπορεί να γεννήσει! Κι όμως εκείνη, λόγω της ζέστης των ημερών, απόλαυσε το μπανάκι της, χωρίς κανένα άγχος!

Η διάσημη τηλεπερσόνα, Kendra Wilkinson απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι στην Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια, φορώντας το μαγιό της! Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, πιο ευτυχισμένη από ποτέ, φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του συζύγου της, Hank Baskett, ενώ δίπλα τους ήταν ο γιος τους, Hank Junior!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved