Ερχεται το τρίτο της μωράκι! Δείτε πως το ανακοίνωσε (εικόνες)

Τελευταία πολλές σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτουν τα «μυστικά» τους στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ερχεται το τρίτο της μωράκι! Δείτε πως το ανακοίνωσε (εικόνες)

Μία από αυτές, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά και την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Η 27χρονη τραγουδίστρια, αποκάλυψε το μυστικό της τρίτης εγκυμοσύνης της πριν από λίγες ώρες, γράφοντας το εξής, στο δημοφιλές μέσο. «Ναι, έχω ένα υπέροχο μωράκι. Τα παιδιά είναι ευλογία κι είμαι ευγνώμων στο Θεό για το νέο μικρό μου δώρο». Όπως ήταν φυσικό η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου πολύ γρήγορα, ενώ η μέλλουσα μανούλα δέχθηκε χιλιάδες ευχές από γνωστούς και φαν της.

Η Rebecca Ferguson, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από το X-Factor, έχει ήδη δύο παιδάκια από την προηγούμενη σχέση της, τη Lillie May και τον Karl. Η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, μαζί με το «μυστικό» που αποκάλυψε, απεικόνιζε δύο κύκνους, κι έγραφε: «Υπάρχει μία μικρή καρδιά που χτυπάει δίπλα στη δική μου».

Λίγη ώρα μετά, πόσταρε κι άλλη φωτογραφία με ένα υπερηχογράφημα! Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες ώρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved