O Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη νέα συλλογή παιδικών γυαλιών ηλίου και οράσεως

O Όμιλος Tommy Hilfiger, ο οποίος εξ' ολοκλήρου ανήκει στο PVH Corp. (NYSE: PVH), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη των παιδικών γυαλιών ηλίου και οράσεως στην Tommy Hilfiger συλλογή γυαλιών.

O Tommy Hilfiger παρουσιάζει τη νέα συλλογή παιδικών γυαλιών ηλίου και οράσεως

Η παιδική συλλογή είναι εμπνευσμένη από την παράδοση της Αμερικάνικης μάρκας. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Η παιδική συλλογή γυαλιών Tommy Hilfiger ικανοποιεί τις ανάγκες των νέων καταναλωτών, εξασφαλίζει λειτουργικότητα, άνεση και προστασία για τα μάτια.

Καλοκαιρινό Ύφος – Με έμπνευση τα σπορ, ξεχωρίζουν αυτά τα ορθογώνια μοντέλα και μοντέλα σε σχήμα μάσκας, από πολυεπίπεδα ασετάτ. Είναι τα ιδανικά γυαλιά για τον ελεύθερο χρόνο, τις διακοπές και τις outdoor δραστηριότητες. Η υπογραφή Tommy Hilfiger's με σύμβολο το σημαιάκι, εμφανίζεται στους βραχίονες, σε λαμπερά χρώματα: μώβ/λευκό/ρόζ, μπλέ/λευκό/κίτρινο, μπλέ/κόκκινο/λευκό, και κόκκινο/λευκό/μπλέ (μοντέλο TH 1148/s).

Σχολική Περίοδος – Αυτή η ομάδα μοντέλων εμφανίζει σχέδια με κλασσικές φόρμες με νεανικό ύφος, όπως το κολλεγιακό preppy, το vintage style σε ασετάτ εκδοχή. Ένα ήρεμο, στρογγυλό σχέδιο με λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς σε 4 αποχρώσεις: γαλάζιο/καφέ/λευκό, μπλε/κόκκινο, διάφανο κόκκινο/μπλέ, και cyclamen/φούξια. Το έλασμα στους βραχίονες εξασφαλίζει άνεση και ευελιξία (μοντέλο TH 1144). Ένα στρογγυλό μεταλλικό σχέδιο οράσεως πολύ ελαφρύ, με έξτρα αίσθηση λεπτότητας, και με μοντέρνο στυλ. Άνετα δίχρωμα ακροβραχιόνια με τα εμβληματικά κόκκινο, λευκό, και μπλέ χρώματα, του Tommy Hilfiger σε αυτό το μοντέλο οράσεως, βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με τα χρώματα στο σκελετό: μπλέ με λευκά/κόκκινα ακροβραχιόνια, λαμπερό κόκκινο με λευκά/μπλε ακροβραχιόνια, μελί με λευκά/ροζ ακροβραχιόνια και καφέ με πορτοκαλί/μπλέ ακροβραχιόνια (μοντέλο TH 1146).

Τα νέα παιδικά γυαλιά ηλίου και οράσεως συνοδεύονται από μαλακή προστατευτική θήκη με την υπογραφή του Tommy Hilfiger .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved