Κι όμως! Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε μία μαμά τεσσάρων παιδιών! (εικόνες)

Οι περισσότερες γυναίκες που κάνουν παιδί είναι λογικό να μη διαθέτουν πια το κορμί που είχαν προτού την εγκυμοσύνη.

Κι όμως! Αυτοί οι κοιλιακοί ανήκουν σε μία μαμά τεσσάρων παιδιών! (εικόνες)

Αυτό βέβαια εξαρτάται κι από το αν η γυναίκα γυμναζόταν πριν μείνει έγκυος. Τότε τα πράγματα αλλάζουν. Όσο όμως τα χρόνια περνούν, κάθε γυναίκα παρατηρεί μικρές ατέλειες στην σιλουέτα της.

Εξαιρέσεις ωστόσο υπάρχουν σε κάθε κανόνα, καθώς η 40χρονη γυναίκα της φωτογραφίας, όχι μόνο διατηρείται άψογα για την ηλικία της, έχει και κοιλιακούς που ούτε σε 20χρονα κορίτσια βλέπουμε!

Το καλύτερο όμως δεν θα σας το έχουμε αποκαλύψει ακόμη. Η γυναίκα που βλέπετε με το μπικίνι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και δεν είναι άλλη από τη Χάιντι Κλουμ! Το διάσημο μοντέλο εθεάθη στις Μπαχάμες όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά της. Όπως ήταν φυσικό οι παπαράτσι την εντόπισαν και τράβηξαν φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα!

Η γερμανίδα καλλονή, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι φαινόταν να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με τα τέσσερα παιδιά της. Όσο για το κορμί της; Τα λόγια είναι περιττά, καθώς οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους! Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει τέτοιους κοιλιακούς! Δείτε την στις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved