Βρήκε τη μητέρα της η οποία την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μόλις 1 ώρας μωρό, μέσω facebook (εικόνες)

Η ιστορία της έκανε το γύρο του κόσμου κι είχε αίσιο τέλος. Η βιολογική της μητέρα την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μωρό σε τουαλέτες ενός Burger King στην Πενσυλβάνια κι εκείνη κίνησε γη κι ουρανό για να τη βρει και να την συναντήσει.

Βρήκε τη μητέρα της η οποία την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μόλις 1 ώρας μωρό, μέσω facebook (εικόνες)

Η Κάθριν Ντέπριν, με τη βοήθεια του facebook, καλούσε τους διαδικτυακούς της φίλους να αναπαράγουν το μήνυμά της που ήταν το εξής: «Ψάχνω τη βιολογική μου μητέρα. Με γέννησε 15 Σεπτεμβρίου 1986. Με παράτησε όταν ήμουν μόλις μίας ώρας, στην τουαλέτα των Burger King. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να την βρω. Κοινοποιήστε το ποστ μου παντού. Μπορεί να το δει. Ευχαριστώ!»

Η δύναμη του διαδικτύου ήταν τεράστια και η 27χρονη γυναίκα συνάντησε τη βιολογική της μητέρα. Η συνάντηση των δύο γυναικών έγινε σε ένα δικηγορικό γραφείο.

«Είχα την αγκαλιά που ονειρευόμουν πάντα και αυτό έσπασε τον πάγο μεταξύ μας», εξομολογήθηκε η Κάθριν γστα μίντια, μετά από μια 4ωρη συνάντηση που είχε με τη μαμά της. «Τη ρώτησα αν θέλει να με πάρει στην αγκαλιά της και μου απάντησε ότι αυτό θα την ευχαριστούσε», πρόσθεσε. «Είναι πολύ καλύτερα απ'ό,τι ήλπιζα, είναι παντρεμένη κι έχει τρία παιδιά. Είναι ήρεμη, γλυκιά. Είμαι τόσο ευτυχισμένη» ανέφερε χαρακτηριστικά η 27χρονη, η ιστορία της οποίας έκανε το γύρο του κόσμου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved