Η 3χρονη και το ξεχωριστό αρκουδάκι. Μία συγκινητική ιστορία (εικόνες)

Κάθε παιδί έχει και το αγαπημένο του λούτρινο ζωάκι ,όσο είναι μικρό, με το οποίο ξυπνάει και κοιμάται κάθε μέρα.

Η 3χρονη και το ξεχωριστό αρκουδάκι. Μία συγκινητική ιστορία (εικόνες)

Όπως όλα τα παιδιά, έτσι κι η 3χρονη Μπρούκλιν, είχε ένα αρκουδάκι το οποίο αγαπούσε πολύ. Ήταν σημαντικό για εκείνη, καθώς είχε ένα μηχανισμό με τον οποίο μπορούσες να καταγράψεις κάποια ομιλία και να έμενε αποθηκευμένη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η μικρούλα είχε κρατημένο ένα σημαντικό μήνυμα από τον μπαμπά της ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή. Η μικρή μετά τον ξαφνικό χαμό του άκουγε κάθε μέρα το μήνυμα που της είχε αφήσει κι ήταν το μοναδικό ενθύμιο που είχε από εκείνον.

Όλα άλλαξαν, όταν η 3χρονη, σε ένα ταξίδι που έκανε με τη μαμά της σε ξενοδοχειακή μονάδα της Disney, έχασε το αγαπημένο της αρκουδάκι. Μαζί του χάθηκε κι η φωνή του μπαμπά της. Η μικρή δεν μπορούσε να συνέλθει κι η μαμά της κίνησε γη κι ουρανό προκειμένου να βρεθεί το λούτρινο της κόρης της. Επικοινώνησε με το ξενοδοχείο ενώ ανέβασε φωτογραφίες στα social media, για να το δει πολύς κόσμος και να βρεθεί. Στο μήνυμα που έγραψε στα δημοφιλή μέσα ενημέρωσης, εξήγησε ότι αυτό ήταν δώρο του μπαμπά της, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχη στο Ιράκ.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου, το βρήκε και μετά από μία μέρα, αφού προηγουμένως ο αρκούδος φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας, γύρισε στην αγκαλιά της μικρής. Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved