Κι όμως! Οι σούπερ ήρωες έχουν το alter ego τους και είναι ποδοσφαιριστές! (εικόνες)

Εχουν οι σούπερ ήρωες alter ego; Ετσι φαίνεται! Oι παρακάτω φωτογραφίες μας έπεισαν για τη "κρυφή"  τους σύνδεση με αγαπημένους διεθνούς φήμης, ποδοσφαιριστές.

Κι όμως! Οι σούπερ ήρωες έχουν το alter ego τους και είναι ποδοσφαιριστές! (εικόνες)

Ποιοι είναι αυτοί;

file

Ντέιβιντ Ντε Τζέα- Σπάιντερμαν

Αδύνατος, αθλητικός, τρέχει σαν τρελός και προστατεύει το δίχτυ του. Πώς δεν το είδαμε νωρίτερα; Ο νεαρός έχει τσιμπηθεί σίγουρα από κάποια μεταλλαγμένη αράχνη και γύρισε πίσω ως σούπερ ήρωας κρυμμένος σε στολή τερματοφύλακα.

file 1

Ασλεϊ Γιάνγκ – Ακουαμαν

Ο καημένος Ασλεϊ Γιανγκ, συνεχώς κριτικάρεται και κατηγορείται παίρνοντας κίτρινες κάρτες για τις καταδύσεις του. Αλλά λίγοι ξέρουν ότι βουτάει στα νερά της θάλασσας μόνο και μόνο για να σώσει τα ψαράκια από τους κακούς! Είναι ένας ήρωας της θάλασσας!

file 2

Ντέιβιντ Σίλβα – The Silver Surfer

Οι οπαδοί της Manchester City, του έχουν δώσει το παρατσούκλι «Silva Surfer» λόγω της ταχύτητας που έχει με την μπάλα και την απίστευτη όρασή του. Όταν περνάει ανάμεσα από άλλους αθλητές, πραγματικά κινείται σαν σίφουνας.

file 3

Στίβεν Τζεράρντ- Γούλβεριν

Ικανός; Ναι. Πιστός; Ναι. Σκληρός; Ναι. Ο Στίβεν είναι ο φύλακας που έχει παλέψει για την Λίβερπουλ καθ' όλη την διάρκεια της καριέρας του.

file 4

Τέο Γουόλκοτ - The Flash

Ο Τέο είναι ποδοσφαιριστής και είναι εφιάλτης πολλών καθώς τρέχει πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα που καμιά φορά κάνει οφσάιντ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να τρέξει σε όλο τον κόσμο και να ξαναγυρίσει πίσω!

file 5

Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα (Χουλκ) - Ο απίθανος Χαλκ

Του δόθηκε το ψευδώνυμο Χαλκ γιατί έχει περισσότερους μυς από όλη την ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας μαζί. Η δύναμη είναι ένα από τα καλά του σημεία και φημίζεται πως όταν θυμώνει γίνεται πράσινος (αν και δεν έχει αποδειχθεί ακόμα).

file 6

Κριστιάνο Ρονάλντο- Σούπερμαν

Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο; Όχι, είναι ο Ρονάλντο! Είναι δυνατός, γρήγορος, έξυπνος και μπορεί να πηδήξει πάρα πολύ ψηλά. Είναι ένας σούπερ παίκτης και ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο του σούπερ ήρωα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved