Μα τι κούκλα! Η 12χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι ίδια η μαμά της! (εικόνες)

Το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει. Έτσι και στην περίπτωση της Σίντι Κρόφορντ και της κόρης της η ομοιότητα είναι εκπληκτική.

Μα τι κούκλα! Η 12χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ είναι ίδια η μαμά της! (εικόνες)

Η 12χρονη πια Κάια, όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμη περισσότερο στη μαμά της η οποία υπήρξε το διασημότερο μοντέλο των '90s.

Η 48χρονη καλλονή κι η μικρή της έκαναν τη βόλτα τους στο Μαλιμπού, μέχρι που οι παπαράτσι τις εντόπισαν. Τα φλας άστραψαν κι όπως ήταν αναμενόμενο οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου.

Οι δύο τους ήταν ντυμένες casual. Η Σίντι φορούσε ένα στενό παντελόνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, ένα πουκάμισο και μπαλαρίνες. Η Κάια επίσης φορούσε ένα στενό παντελόνι με ένα φούτερ και σταράκια. Μία εμφάνιση που την προτιμούν οι έφηβοι όλου του κόσμου!

Μαμά και κόρη τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους, κάτι βέβαια απολύτως φυσιολογικό. Η μικρή βαδίζει στα χνάρια του διάσημης μαμάς της, μιας και ήδη έχει συμμετάσχει στη διαφημιστική καμπάνια της νεανικής σειράς Young Versace, αφού και η Ντονατέλα είναι οικογενειακή τους φίλη.

Η Σίντι Κρόφορντ δεν έχει πρόβλημα να ασχοληθεί η μικρή με το χώρο της μόδας. Και γιατί να έχει άλλωστε; Οι άνθρωποι της μόδας ξέρουν πολύ καλά τη μητέρα της. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι η Κάια αν θελήσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το χώρο αυτό, καλό θα ήταν να το κάνει μετά την ηλικία των 17 ετών, με την αιτιολογία ότι σε μικρότερη ηλικία οι δουλειές είναι ελάχιστες.

Δείτε μαμά και κόρη να απολαμβάνουν τη βόλτα τους:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved