Eσωσαν τη ζωή σ' ένα μωρό 450γρ. με ένα... σακουλάκι τροφίμων! (εικόνες)

Γεννήθηκε τρεις μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία τοκετού. Η μοίρα όμως θέλησε να ζήσει.

Eσωσαν τη ζωή σ' ένα μωρό 450γρ. με ένα... σακουλάκι τροφίμων! (εικόνες)

Το μωρό θαύμα, όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί, γεννήθηκε 450 γραμμάρια! Οι γιατροί για να το κρατήσουν ζεστό και να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή, αντί να τη βάλουν σε θερμοκοιτίδα, την έβαλαν σε σακουλάκι για σάντουιτς!

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, συνέβη, και μάλιστα η μικρή Λουτσία, λίγες μέρες μετά έδωσε κι άλλη μάχη. Αν και ζύγιζε ούτε μισό κιλό, υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία για το έντερό της και για την όρασή της. Κι όμως. Ενώ θα περίμενε κανείς ότι ο οργανισμός της δεν θα άντεχε, εκείνη τα κατάφερε βγαίνοντας νικήτρια!

«Όλοι ξέραμε ότι θα ήταν μικρούλα, αλλά κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο μικρή. Έπρεπε να υποβληθώ σε επείγουσα καισαρική, αλλιώς το μωρό μου δεν θα τα κατάφερνε. Οι γιατροί καθυστέρησαν τον τοκετό όσο μπορούσαν και όταν γεννήθηκε είχε 50% πιθανότητες να επιζήσει. Της έβαλαν ένα καλώδιο για να της δίνουν τα φάρμακά της και όταν ανταποκρίθηκε, κατάλαβα ότι είναι μια μαχήτρια της ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά η μαμά της.

Η μικρή έμεινε στο νοσοκομείο 6 ολόκληρους μήνες και πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια! Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved