Ονειρο! Η οικογένεια που γυρίζει τον κόσμο και βραβεύτηκε γι' αυτό! (εικόνες)

Είναι μία οικογένεια διαφορετική από τις άλλες. Η ζωή της όλη είναι ένα ταξίδι και το μάντρα που έχει επιλέξει είναι το εξής: «Θέλω σημαίνει μπορώ».

Ονειρο! Η οικογένεια που γυρίζει τον κόσμο και βραβεύτηκε γι' αυτό! (εικόνες)

Η Άννα κι ο Τόμας όπως θα δείτε στις φωτογραφίες είναι ένα τυπικό ζευγάρι Ευρωπαίων. Η Άννα είναι από την Πολωνία κι εργάζεται ως δημοσιογράφος κι ο Τόμας είναι Γερμανός φωτογράφος. Η μοίρα όμως τους έφερε κοντά και γνωρίστηκαν σε ένα συνέδριο στις Βρυξέλλες. Τα βλέμματά τους συναντήθηκαν κι από τότε είναι αχώριστοι. Απέκτησαν δύο πανέμορφες κόρες κι η ζωή τους σίγουρα δεν είναι συνηθισμένη! Ο λόγος;

Η ζωή τους όλη είναι ένα ταξίδι. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να γνωρίζουν την κάθε γωνιά του πλανήτη. Ήταν το όνειρό τους το οποίο πραγματοποιήθηκε όταν γεννήθηκε η πρώτη τους κορούλα. Μόλις η μικρή Χάνα έγινε 6 μηνών, το αγαπημένο ζευγάρι την πήρε μαζί του στο ταξίδι που έκανε στη Μαύρη Θάλασσα, μένοντας εκεί μισό χρόνο!

Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή. Η οικογένεια χωρίς σύνορα, όπως αυτοαποκαλείται, διένυσε πάνω από 20.000 χιλιόμετρα με ένα αυτοκίνητο παλιό, κι επισκέφθηκε αγαπημένες της χώρες, ξεκινώντας από την Πολωνία. Το 2011 που γεννήθηκε και το δεύτερο κοριτσάκι, τα πλάνα για τα ταξίδια συνεχίζονταν κανονικά! Μάλιστα αυτήν την στιγμή το αγαπημένο ζευγάρι με τα παιδιά τους βρίσκονται στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Μπορεί η ζωή τους να είναι ένα ταξίδι, παρόλα αυτά έχουν το δικό τους μπλογκ, που το ονόμασαν «The family without borders», το οποίο βραβεύτηκε το 2011 από το National Geographic ως το καλύτερο.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της οικογένειας χωρίς σύνορα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved