My cakes - My hobby! Φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα και όμορφα ανοιξιάτικα μπισκότα!

Αγαπημένα μου κορίτσια του mothersblog, πόσο έχει αλλάξει η διάθεση μας με τον ερχομό της άνοιξης! Όλα έχουν ανθίσει γύρω μας, τόσα χρώματα τόσες όμορφες μυρωδιές!

My cakes - My hobby! Φτιάχνουμε τα πιο νόστιμα και όμορφα ανοιξιάτικα μπισκότα!

Δεν θα μπορούσα παρά να σας έχω ένα ανοιξιάτικο θέμα για σήμερα!

Μια πολύ ωραία ιδέα για παιδικό πάρτι, μια γιορτή αλλά βεβαίως ένα φανταστικό και πολύ οικονομικό κέρασμα για βάπτιση.
Θα φτιάξουμε μπισκότα σε ξυλάκι με ανοιξιάτικη διακόσμηση.

orfanidou01 1

Θα χρειαστούμε μπισκότα γεμιστά μεγάλου μεγέθους που μπορούμε να τα προμηθευτούμε από οποιοδήποτε σούπερ μάρκετ.
Επιλέγουμε μπισκότα εμπορίου για μεγαλύτερη ευκολία, αν επιθυμείτε να ψήσετε εσείς σπιτικά μπισκότα ακόμα καλύτερα.
Καρφώστε τα καλαμάκια για σουβλάκια στη γέμιση του μπισκότου προσεκτικά (σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας μπισκότα, το καλαμάκι θα μπει στο μπισκότο πριν αυτό μπει στο φούρνο).

orfanidou03 1

Θα χρειαστούμε λίγη κόκκινη και μαύρη ζαχαρόπαστα για να φτιάξουμε μια πασχαλίτσα.

orfanidou04 1

Αφού ανοίξουμε τη κόκκινη και τη μαύρη ζαχαρόπαστα σε ένα λεπτό φύλλο με τη βοήθεια ενός πλάστη, θα κόψουμε με στρογγυλό κουπάτ έναν κόκκινο και ένα μαύρο κύκλο. Τον κόκκινο κύκλο θα τον κόψουμε στη μέση με ένα μαχαίρι, αυτά θα είναι τα φτερά της πασχαλίτσας μας, από το μαύρο κύκλο θα χρειαστούμε μόνο ένα μικρό κομμάτι σαν αυτό που σας δείχνω στη φωτογραφία (αυτό θα είναι το σώμα της).

orfanidou05 1

Θα ξεκινήσουμε κολλώντας πρώτα το μαύρο κομμάτι στο μπισκότο και αριστερά και δεξιά τα κόκκινα φτερά της. Με ένα πολύ μικρό στρογγυλό κουπάτ κόψτε τις βούλες της πασχαλίτσας και για κεφαλάκι κολλήστε μια μικρή μαύρη μπιλίτσα.

Αυτό ήταν! Τόσο απλά και γρήγορα μεταμορφώσαμε ένα απλό μπισκότο σε ένα φαντασμαγορικό κέρασμα για παιδάκια, μικρά και μεγάλα!

Εγώ σας έδειξα πως να φτιάξετε μια πασχαλίτσα εσείς μην περιοριστείτε εκεί αλλά αφήστε τη φαντασία σας να κάνει το θαύμα της! Στολίστε τα όπως εσείς επιθυμείτε με διάφορα ζωάκια, λουλουδάκια, καρδούλες και πολύχρωμα σχηματάκια!

Extra tip: Αν επιθυμείτε να τα προσφέρετε σε παιδικό πάρτι ή βάπτιση επιλέξτε να τα συσκευάσετε σε ένα διάφανο σακουλάκι και να το δέσετε με μια χρωματιστή κορδέλα!

Περισσότερες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου στο facebook My Cakes-My Hobby

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved