Ανακάλυψαν μετά από 50 χρόνια ότι δεν είναι το παιδί τους. Μία συγκλονιστική ιστορία (εικόνες, βίντεο)

Μια περίεργη και πολύχρονη υπόθεση ενός χαμένου παιδιού άνοιξε ξανά πριν ένα χρόνο αλλάζοντας τα δεδομένα που είχαν δυο οικογένειες έως τώρα. 

Ανακάλυψαν μετά από 50 χρόνια ότι δεν είναι το παιδί τους. Μία συγκλονιστική ιστορία (εικόνες, βίντεο)

Πριν ένα χρόνο άνοιξε ξανά η υπόθεση για το χαμένο μωράκι Πολ Φρόνζακ που εξαφανίστηκε πριν από 50 χρόνια, ακριβώς μια ημέρα μετά την γέννησή του. Το μωρό φαίνεται να το άρπαξε το 1964 μια γυναίκα που παρίστανε τη νοσοκόμα.

Ωστόσο, το 1965, η οικογένεια Φρόνζακ, ο Τσέστερ και η Ντόρα, βρήκαν ένα μωράκι παρατημένο και θεωρώντας πως είναι το παιδί τους, το πήραν σπίτι. Αλλά μόλις πριν ένα χρόνο, ανακάλυψαν πως τελικά δεν είναι ο βιολογικός τους γιος.

Από την άλλη, ο Στιβ Μίλερ, ένας 49χρονος άντρας από τα προάστια του Σικάγου, ανακάλυψε πριν κάποιους μήνες τυχαία ότι ήταν υιοθετημένος. Αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με το νεφρό του τους τελευταίους μήνες, του ζητήθηκε οικογενειακό ιστορικό υγείας. Τότε ένας ξάδερφός του αποκάλυψε πως είναι υιοθετημένος και πως δεν διαθέτουν κανένα στοιχείο για την οικογένεια του.

Ο Μίλερ, μέσω ερευνών ανακάλυψε ένα σκίτσο της αστυνομίας για τον χαμένο γιο της οικογένειας Φρόνζακ.

«Σοκαρίστηκα. Είμαι ακριβώς ίδιος με αυτόν τον άντρα και δεν έχω ιδέα από πού προέρχομαι. Ελπίζω να βρω ένα νεφρό, να εντοπίσω την οικογένειά μου και να συνεχίσω την ζωή μου», είπε συγκλονισμένος ο Μίλερ.

Στην ομοιότητα έρχεται να προστεθεί άλλη μια φωτογραφία από όταν ο Μίλερ ήταν μωρό. Βρίσκοντας μια φωτογραφία του μωρού Φρόνζακ, είδε πως ήταν ολόιδιος!

Δυστυχώς όμως, όταν ο Μίλερ απευθύνθηκε σε ένα κυβερνητικό γραφείο του Σικάγο για την υπόθεσή του, αποδείχτηκε πως δεν είναι αυτός ο Πολ Φρόνζακ.

Ο μη βιολογικός γιος των Φρόνζακ, ο Πολ, μετά από εξετάσεις DNA που υποβλήθηκε, δήλωσε: «Στόχος μου είναι να βρω τον αληθινό Πολ. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν και έκαναν εξαιρετική δουλειά. Νιώθω πως αν δε κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω να βρουν το βιολογικό τους παιδί, τότε δεν κάνω τη δουλειά μου σωστά ως γιος τους».

Ο Μίλερ είναι πατέρας δυο παιδιών και η ζωή του κινδυνεύει λόγω της μεταμόσχευσης νεφρού που χρειάζεται για αυτό και ελπίζει να βρει σύντομα την αληθινή του οικογένεια.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τις δυο οικογένειες και θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA καθώς η ομοιότητα έχει εκπλήξει και τις δυο πλευρές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved