Πατέρας ανακάλυψε το μυστικό του γιου του και... (εικόνες)

 Ένας πατέρας από τις Φιλιππίνες, επί δύο εβδομάδες έβλεπε το παιδί να φεύγει με ένα σακίδιο στον ώμο, χωρίς να του λέει πού θα πάει.

Πατέρας ανακάλυψε το μυστικό του γιου του και... (εικόνες)

Εκείνος επειδή φοβήθηκε, πήρε την απόφαση να το παρακολουθήσει. Το... μυστικό που ανακάλυψε τον έκανε ευτυχισμένο.

Ολα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να ακολουθήσει το παιδί του. Έτσι λοιπόν, μία μέρα, αφού κράτησε απόσταση ασφαλείας από το αγοράκι για να μην τον αντιληφθεί, το είδε να σταματάει στην άκρη του δρόμου. Μετά από λίγο εμφανίστηκαν πεινασμένα σκυλάκια κι άρχισαν να γαβγίζουν. Ο μικρός άνοιξε το σακίδιό του κι έβγαλε χάρτινα πιατάκια και φαγητό που είχε αγοράσει!

Η πρώτη σκέψη που έκανε ο πατέρας, ήταν ότι τα σκυλάκια επειδή ήταν βρώμικα μπορούσαν να μεταδώσουν κάποια ασθένεια στο μικρό. Αμέσως όπως ντράπηκε για αυτό που σκέφτηκε κι ένιωσε υπερήφανος για την κίνηση αυτή του μικρού!

«Πραγματικά έμεινα άφωνος όταν είδα τα σκυλάκια να παίζουν με το γιο μου. Είμαι πολύ περήφανος»! είπε χαρακτηριστικά.

Από εκείνη την στιγμή κι έπειτα, πατέρας και γιος βγαίνουν μαζί για να αγοράσουν τροφή για τα σκυλάκια, ενώ πήγαν και σε φαρμακείο για να πάρουν τα κατάλληλα προϊόντα για να τα καθαρίσουν.

Όνειρο του μικρού αγοριού είναι να φτιάξει ένα καταφύγιο ζώων. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει! Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο του κόσμου:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved