Ποια αγαπημένη καλλονή έγινε κόμισσα και ζει με τα διδυμάκια της…σε κάστρο! (εικόνες)

Ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα με αμέτρητες δουλειές που της χάρισαν επαγγελματική καταξίωση στο χώρο της.

Ποια αγαπημένη καλλονή έγινε κόμισσα και ζει με τα διδυμάκια της…σε κάστρο! (εικόνες)

Η ξανθιά καλλονή, εκτός από μοντέλο, ήταν και make up artist. Όνειρό της από μικρή, όπως και των περισσοτέρων κοριτσιών, ήταν να παντρευτεί έναν «πρίγκιπα» που θα είχε μάτια μόνο για εκείνη. Κι όταν λέμε πρίγκιπα, εννοούμε έναν άνδρα με τρόπους κι ευγένεια.

Το 39χρονο μοντέλο έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και μάλιστα, μπορεί να μην γνώρισε πρίγκιπα, παντρεύτηκε όμως κόμη κι έγινε κόμισσα!

Η Jemma Kidd, μετά το γάμο της με τον Arthur Wellesley, κόμη του Mornington, απολαμβάνει μία παραμυθένια ζωή. Ζουν μόνιμα με τα διδυμάκια τους στο κτήμα Hampshire, στο Λονδίνο το οποίο, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, θυμίζει τοπίο από παιδικό παραμύθι.

Η οικογένεια μένει σε ένα σπίτι του 18ου αιώνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το οποίο διαθέτει τεράστιο κήπο όπου παίζουν τα παιδιά, υπερπολυτελή δωμάτια αλλά και κειμήλια.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Elle Décor κι όπως ήταν φυσικό κάνουν το γύρο του κόσμου. Επιλογή του αγαπημένου ζευγαριού ήταν να ζήσουν σε ένα σπίτι στην εξοχή ώστε να είναι το ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά τους τα οποία απολαμβάνουν καθημερινά τις χαρές της φύσης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved