Είναι πάλι έγκυος; Η εμφάνιση της σταρ του Χόλιγουντ που έκανε τις φήμες να οργιάσουν! (εικόνες)

Είναι μία από τις πιο διάσημες σταρ και με τον σύζυγό της είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Είναι πάλι έγκυος; Η εμφάνιση της σταρ του Χόλιγουντ που έκανε τις φήμες να οργιάσουν! (εικόνες)

Η 41χρονη ηθοποιός, έχει ήδη τρία παιδιά, περνώντας τον περισσότερο χρόνο της μαζί τους.

Τελευταία όμως οι φήμες την θέλουν να είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της! Και να συμβαίνει κάτι τέτοιο βέβαια, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί από τους ίδιους. Επειδή όμως οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη διάσημη μαμά στο Λος Άντζελες, μετά από ταξίδι που είχε στη Νέα Υόρκη.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ, φορώντας ένα φαρδύ μπλουζάκι και παντελόνι σε ίσια γραμμή, πυροδότησε ακόμη περισσότερο τις φήμες που την θέλουν και πάλι έγκυο! Αν παρατηρήσει κανείς στις φωτογραφίες θα διαπιστώσει ότι φαίνεται η κοιλίτσα της...εκτός αν έχει πάρει στο σημείο εκείνο παραπανίσια κιλά!

Η σύζυγος του Μπεν Άφλεκ, τράβηξε όλα τα βλέμματα, ενώ η ίδια ήταν πολύ απλή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Πάντως σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η διάσημη ηθοποιός, ανέφερε ότι η μητρότητα είναι πάνω απ' όλα για εκείνη.

«Δουλεύω λιγότερο, επειδή ο Μπεν είναι πολυάσχολος, κι έχουμε τρία παιδιά. Αυτό είναι μέρος της συμφωνίας μας. Θέλω να είμαι μαμά».

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει τρία παιδιά, την 8χρονη Violet, την 5χρονη Seraphina και τον 2χρονο Samuel. Τώρα αν επιβεβαιωθούν τελικά οι φήμες, για τέταρτο παιδί, αυτό θα φανεί μετά από λίγο διάστημα! Είναι κάτι που δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μυστικό!

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία της εμφάνιση:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved