Αυτό το κοριτσάκι έχει μαμά μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου! (εικόνες)

Η μαμά της ειναι ένα απο τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου. Το πρόσωπό της εχει φιγουράρει στους πιο διάσημους οίκους μόδας, ενώ το κορμί της θεωρείται ένα απο τα πιο καλλιγραμμα στο χώρο της μοδας.

Αυτό το κοριτσάκι έχει μαμά μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου! (εικόνες)

Στην περίπτωση της βραζιλιάνας καλλονής, η κόρη μοιάζει περισσότερο στο μπαμπά της, αφου η μαμά της εχει γαλάζια γατίσια μάτια και ειναι πιο μελαχρινή.

Η Αντριάνα Λίμα, εκτός απο πετυχημένο μοντέλο, είναι και μια ευτυχισμένη μαμά που όσο της επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνάει το χρόνο της με την οικογένειά της. Πριν απο λίγες ώρες το διάσημο μοντέλο, που ειναι λάτρης των social media, ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης του, για πρώτη φορά απο τότε που ήταν μωρό, και το Ίνσταγκραμ πήρε φωτιά!

Η μικρή Βαλεντίνα ανοίγει το δώρο της μαμάς της και το προσωπάκι της λάμπει σπο ευτυχία! Όπως ήταν φυσικό χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι της διάσημης μαμάς, έγραψαν το σχόλιό τους για τη μικρή πριγκίπισσά της. Μάλιστα κάποιοι απο αυτούς που γνωρίζουν την Αντριάνα Λίμα προσωπικά, εντυπωσιάστηκαν από το πόσο πολύ μεγάλωσε η κόρη της!

Δείτε τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του διαδικτύου αποσπώντας χιλιάδες like, από τους θαυμαστές της σε όλον τον κόσμο!

Εσείς τι λέτε; Μοιάζει στη μαμά της η μικρή Βαλεντίνα;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved