Η 27χρονη ψάχνει τη μητέρα της μέσω facebook που την παράτησε όταν ήταν μωρό! (εικόνες)

Είναι 27 ετών, έχει τη δική της οικογένεια, αλλά δεν γνώρισε ποτέ την γυναίκα που την έφερε στη ζωή.

Η 27χρονη ψάχνει τη μητέρα της μέσω facebook που την παράτησε όταν ήταν μωρό! (εικόνες)

Η ιστορία της Κάθριν Ντέπριλ, από την Πενσυλβανία, κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η μητέρα τριών παιδιών που απολαμβάνει την μητρότητα στο μεγαλείο της, ψάχνει να βρει την βιολογική της μαμά η οποία την γέννησε, αλλά την εγκατέλειψε όταν ήταν ακόμη νεογέννητο. Η νεαρή γυναίκα, εκμεταλλευόμενη την δύναμη του διαδικτύου και των social media, ξεκίνησε μία καμπάνια, στο facebook, με σκοπό να την βρει και να την γνωρίσει από κοντά.

Πόσταρε μία φωτογραφία στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης κι έγραψε: «Ψάχνω τη βιολογική μου μητέρα. Με γέννησε 15 Σεπτεμβρίου 1986. Με παράτησε όταν ήμουν μόλις μίας ώρας, στην τουαλέτα των Burger King. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να την βρω. Κοινοποιήστε το ποστ μου παντού. Μπορεί να το δει. Ευχαριστώ!»

Η Κάθριν, γνωστή κι ως το μωρό των Burger King, βρέθηκε από κάποιον πελάτη, τρεις ώρες αφότου την εγκατέλειψε η μητέρα της, ενώ όπως αναφέρει δεν κρατάει καμία κακία σε εκείνην.

«Υποθέτω δεν θα με έφερνε στη ζωή εάν δεν ήθελε. Γι αυτό και με άφησε καλά ντυμένη σε πολυσύχναστο μέρος».

Η 27χρονη μητέρα τριών παιδιών πλέον, υιοθετήθηκε από μία οικογένεια κι αυτό που ελπίζει τώρα, είναι να βρει σύντομα την βιολογική της μητέρα, για να την ευχαριστήσει που την έφερε στη ζωή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved