Απίστευτο! Αγοράκι έσωσε τη μητέρα του χρησιμοποιώντας…την τεχνολογία! (εικόνες)

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, και μάλιστα τα παιδιά που γεννιούνται τα τελευταία χρόνια κάνουν χρήση όλων των συσκευών!

Απίστευτο! Αγοράκι έσωσε τη μητέρα του χρησιμοποιώντας…την τεχνολογία! (εικόνες)

Οι εφαρμογές στα κινητά τηλέφωνα, μπορεί να δυσκολεύουν κάποιους, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που η χρήση τους μπορεί να σώσει ακόμη και τη ζωή ενός ανθρώπου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περιπέτεια που έζησε μία μητέρα τριών παιδιών, όταν έβγαλε για βόλτα δύο σκυλιά. Το δικό της και ενός φίλου της. Ενώ περπατούσαν, το ένα σκυλί όρμησε στο άλλο, με αποτέλεσμα όταν η γυναίκα προσπάθησε να τα χωρίσει, εκείνη να τραυματιστεί σοβαρά, αφού κόντεψε να χάσει το δάχτυλό της.

Η Λάουρα Τουν από την Αριζόνα, είπε αμέσως στην 4χρονη κορούλα της να καλέσει βοήθεια. Η μικρή όμως βλέποντας τη μαμά της αιμόφυρτη, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Την κατάσταση πήρε στα χέρια του, ο μικρότερος γιος της, ο οποίος αν και σε νηπιακή ηλικία, χειρίζεται με άκρως εντυπωσιακό τρόπο τις εφαρμογές στο κινητό τηλέφωνο. Αφού σκούπισε τη μαμά του με πετσέτα από τα αίματα, με απόλυτη ψυχραιμία, χρησιμοποίησε την εφαρμογή για βίντεο- κλήσεις και πήρε την φίλη της μαμάς του.

Οι φίλες της όμως επειδή γνωρίζουν τη μανία του μικρού να παίζει με την συγκεκριμένη εφαρμογή δεν δίνουν σημασία στις κλήσεις του. Για καλή τύχη της Λάουρα όμως, αυτή τη φορά η φίλη της Γκόνι, είδε την βίντεο-κλήση κι απάντησε. Είδε την Λάουρα στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν κι αμέσως κάλεσε βοήθεια.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια, η μητέρα από την Αριζόνα, έμαθε στα 3 της παιδιά να χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εφαρμογή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved