Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη... μυστική βάπτιση της κόρης της Ζιζέλ

Όταν είσαι διάσημη, είναι δύσκολο να κρυφτείς από τους παπαράτσι. Ειδικά όταν είσαι η Ζιζέλ και προσπαθείς να κρύψεις την βάφτιση της κόρης σου! Φαντάζει μάλλον απίθανο σενάριο.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τη... μυστική βάπτιση της κόρης της Ζιζέλ

Η Ζιζέλ θέλοντας να διαφυλάξει αυτήν την οικογενειακή της ζωή, θέλησε να βαφτίσει την κόρη της, χωρίς να το μάθει κανείς. Κάτι βέβαια που στάθηκε ακατόρθωτο, αφού οι παπαράτσι την εντόπισαν και απαθανάτισαν κάποιες στιγμές.

Η 33χρονη καλλονή, μπορεί να λατρεύει τα social media και να είναι μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, παρόλα αυτά, επιθυμεί οι πολύ προσωπικές της στιγμές να μην βγαίνουν προς τα έξω. Μάλιστα το ίδιο είχε συμβεί και με το γάμο της το 2009. Η Ζιζέλ τότε, είχε παντρευτεί κρυφά στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στην εκκλησία της St. Monica. Στο ίδιο μέρος τώρα, βάφτισε και την 15 μηνών Βίβιαν.

Στις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου, η Ζιζέλ είναι πολύ κομψή κι απλή. Επέλεξε να φορέσει ένα φλόραλ παντελόνι, ένα λευκό μπλουζάκι και ψηλοτάκουνα κατακόκκινα πέδιλα. Όσο για την μικρή; Φορούσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα και φάνταζε σαν πριγκίπισσα!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved