Σε ποια πανέμορφη μαμά ανήκει αυτό το σώμα; (εικόνα)

Έχει αγαλματένιο κορμί αν και είναι μητέρα δύο παιδιών! Η άψογη σιλουέτα της, μετά τις γέννες, της επιτρέπει ακόμη και τώρα να ασχολείται με το χώρο της μόδας, όπου είναι ανάμεσα στα πιο διάσημα τοπ μόντελ του κόσμου.

Σε ποια πανέμορφη μαμά ανήκει αυτό το σώμα; (εικόνα)

Το διάσημο μοντέλο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, μία φωτογραφία που κανείς δεν περίμενε ότι θα αντικρίσει στα social media! Η όμορφη μαμά, βγήκε κυριολεκτικά από τα ρούχα της, κι είναι έτοιμη να ξεκινήσει το χορό!

Σωστά διαβάσατε! Φωτογραφήθηκε γυμνή, κρατώντας τον καβαλιέρο της, ο οποίος βέβαια είναι ντυμένος με κοστούμι, σε μία πόζα που ετοιμάζονται να χορέψουν.
Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, κι ο συνοδός της, χορεύουν και τα social media έχουν πάρει φωτιά! Η διάσημη καλλονή, ανεβάζοντας την συγκεκριμένη φωτογραφία, ανέβασε και στο κόκκινο την αδρεναλίνη, όσων την είδαν!

Προφανώς πρόκειται για φωτογράφιση σε κάποιο περιοδικό και η ίδια επιδεικνύει το τέλειο, σε αναλογίες κορμί της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού δεν πρόκειται για προκλητική φωτογράφιση.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, αν και μητέρα δύο παιδιών, προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται, όσο βέβαια προλαβαίνει. Το κορμί της πάντως είναι γραμμωμένο κι άψογο! Θαυμάστε την διάσημη μαμά που «τρέλανε» τα social media! Δικαιολογημένα, λένε, ότι έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στο χώρο του μόντελιγκ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved