Φαν της Μέρκελ; Κι όμως υπάρχει κι είναι 15 ετών! (εικόνες)

Εκατομμύρια παιδιά κι έφηβοι σε όλον τον κόσμο, έχουν ως ίνδαλμα κάποιον ηθοποιό ή τραγουδιστή.

Φαν της Μέρκελ; Κι όμως υπάρχει κι είναι 15 ετών! (εικόνες)

Κάτι βέβαια που είναι απολύτως λογικό, αφού τους βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόρασή μας, σε διάφορους ρόλους και όταν το παιδί είναι μικρό εντυπωσιάζεται. Αρκεί βέβαια ο θαυμασμός αυτός να είναι σε λογικά πλαίσια.

Μία 15χρονη όμως έκανε τη διαφορά. Σε αντίθεση με τους συμμαθητές της και τα παιδιά της ηλικίας της, εκείνη είναι πιστή φαν της Άνγκελα Μέρκελ! Σωστά διαβάσατε! Η Μαρία Τζανκέτα, από την Ιταλία, μπορεί να θεωρηθεί και παιδί θαύμα, αφού στην ηλικία της μιλά άπταιστα 4 ξένες γλώσσες, είναι αριστούχος στα μαθήματά της ενώ έχει γράψει 2 βιβλία κι ετοιμάζει το τρίτο της το οποίο θα έχει θέμα την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Η 15χρονη Μαρία όμως, έχει γοητευτεί τόσο πολύ από εκείνην που έφτασε στο σημείο να την μιμείται στο ντύσιμο αλλά και στο κούρεμα!

Μάλιστα η Μέρκελ φαίνεται ότι έχει εντυπωσιαστεί και κάλεσε την 15χρονη στο γραφείο της για να την συναντήσει. «Αυτό που μου αρέσει στους Γερμανούς είναι η πνευματική ισορροπία, η σοβαρότητα και η ικανότητα να κάνουν τον απολογισμό τους σε επίπεδο ιστορίας, να αναγνωρίζουν τα λάθη του και να προχωράνε παρακάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved