Η κοιλιά της μεγάλωσε πολύ! Δείτε το διάσημο μοντέλο σε εμφάνισή του την Ημέρα της Γυναίκας (εικόνα)

Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας: Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου. Μετρά εκατοντάδες εξώφυλλα, ενώ το πρόσωπό της έχει πρωταγωνιστήσει στους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Η κοιλιά της μεγάλωσε πολύ! Δείτε το διάσημο μοντέλο σε εμφάνισή του την Ημέρα της Γυναίκας (εικόνα)

Η 35χρονη καλλονή, εδώ και λίγους μήνες διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Από μικρή ονειρευόταν να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει πολλά παιδιά. Τώρα το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα, αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το μικρό της πλασματάκι.

Η Έριν ο Κόνορ, ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα την εγκυμοσύνη της, παρουσία φωτογράφων και δημοσιογράφων. Έκανε μία δημόσια εμφάνιση, χαϊδεύοντας την κοιλιά της. Όπως ήταν φυσικό, το χαρμόσυνο γεγονός έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα περιοδικά του διεθνή τύπου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι η διάσημη μέλλουσα μανούλα, κρατά επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του πατέρα.

Τώρα, η βρετανίδα καλλονή έκανε την εμφάνισή της σε δεξίωση που έγινε, παρουσία του πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας.
Με ένα μακρύ ασπρόμαυρο φόρεμα, και κόκκινα παπούτσια με χαμηλό τακούνι, το όμορφο μοντέλο, τράβηξε όλα τα βλέμματα, πόζαρε στους φωτογράφους κι όπως ήταν φυσικό τα φλας πήραν φωτιά. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ κι εκείνη φοράει ρούχα για να την αναδεικνύει!

Δείτε την:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved