Περιμένει το τρίτο της παιδί και μας δείχνει το υπερηχογράφημά της! (εικόνες)

Της μόδας φαίνεται ότι έχει γίνει, οι διάσημες μαμάδες να ανακοινώνουν την εγκυμοσύνη τους στα social media.

Περιμένει το τρίτο της παιδί και μας δείχνει το υπερηχογράφημά της! (εικόνες)

Κάποιες από αυτές δεν μπορούν να συγκρατήσουν την χαρά και την ευτυχία τους και ποστάρουν φωτογραφίες με το τεστ εγκυμοσύνης τους, ή με υπερηχογράφημά τους, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα το χαρμόσυνο γεγονός να κάνει σε λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Η διάσημη μαμά έχει ήδη δύο παιδιά και είναι έγκυος στο τρίτο! Η φωνή της είχε καθηλώσει πριν από λίγους μήνες τους κριτές στο X Factor, αλλά και όσους την παρακολουθούσαν. Έτσι η Sam Bailey, αναδείχθηκε νικήτρια του σόου κι όχι άδικα!

Μπορεί τα επαγγελματικά της από εκείνη την στιγμή κι έπειτα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, φαίνεται όμως ότι το ίδιο συμβαίνει και με τα προσωπικά της! Η 36χρονη τραγουδίστρια, είναι έγκυος μόλις 10 εβδομάδων και αποκάλυψε το μυστικό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, ανεβάζοντας φωτογραφία με το υπερηχογράφημα που έκανε!

Όπως ήταν φυσικό χιλιάδες διαδικτυακοί της φίλοι και φαν, έσπευσαν να γράψουν τις ευχές τους, ενώ η διάσημη μαμά περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved