My cakes - My hobby: Φτιάχνουμε τούρτα σκαντζοχοιράκι

Πόσο χαριτωμένη θα είναι αυτή η τούρτα στα μάτια των μικρών μας! Και πόσο εύκολη στη παρασκευή της είναι για μας!

My cakes - My hobby: Φτιάχνουμε τούρτα σκαντζοχοιράκι

Σήμερα θα σας δείξω πόσο εύκολα μπορούμε να τη φτιάξουμε αρκεί να έχουμε φτιάξει την τούρτα (σε ότι γεύση επιθυμούμε) σε σχήμα οβάλ. Αφού έχετε τελειώσει με τη συναρμολόγηση της τούρτας σας και την έχετε αλείψει ελαφρά με βουτυρόκρεμα ή γκανάζ δεν έχετε παρά να φτιάξετε το προσωπάκι πρώτα του σκαντζόχοιρου μας.

Αυτό μπορείτε να το πετύχετε καλύπτοντας το προσωπάκι του με ζαχαρόπαστα σε χρώμα μπεζ ή ανοιχτού καφέ. Κολλήστε μια μαύρη μυτούλα και δυο μαύρα ματάκια. Κοκκινίστε και λίγο τα μαγουλάκια του με λίγο κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και ένα πινελάκι.

01 1

Με λίγη σοκολατένια σαντιγί ή βουτυρόκρεμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με ανοξείδωτη μύτη σε σχήμα αστέρι ξεκινήστε από τη βάση και φτιάξε του τα αγκάθια του. Συνεχίστε σειρά-σειρά μέχρι να καλύψετε όλο το σκαντζόχοιρο.

04 1

Τη περιοχή του προσώπου του αφήστε την τελευταία έτσι ώστε να δώσετε περισσότερη προσοχή στη διαμόρφωση του προσώπου του.
Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να φτιάξετε αυτό το χαριτωμένο ζωάκι του δάσους σε τούρτα γενεθλίων. Είμαι σίγουρη πως τα καταφέρατε εξαιρετικά καλά!

Τα εύσημα και ένα γλυκό φιλί θα τα πάρετε από την/τον εορτάζοντα!

Περισσότερες ιδέες θα βρείτε στη σελίδα μου στο facebook My Cakes-My Hobby.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved