Ένα μοναδικό πρότζεκτ! Νεογέννητα μίας ημέρας ποζάρουν με τη μαμά τους! (εικόνες)

Από την κοιλιά...κατευθείαν στην αγκαλιά της. Τα μωράκια μόλις γεννηθούν για λίγα λεπτά αποχωρίζονται τη μητέρα τους και στην συνέχεια βρίσκουν καταφύγιο στην αγκαλιά της.

Ένα μοναδικό πρότζεκτ! Νεογέννητα μίας ημέρας ποζάρουν με τη μαμά τους! (εικόνες)

Το δέσιμο μητέρας και παιδιού είναι πολύ ισχυρό. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που θα ανοίξει το μωρό τα μάτια του, θα αντικρίσει το πρόσωπο που για εννιά ολόκληρους μήνες το φιλοξενούσε στην κοιλιά του.

Μία σχέση αγάπης που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, αν δεν το βιώσει. Τώρα ένα μοναδικό πρότζεκτ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όπου οι φωτογραφίες του απεικονίζουν το δέσιμο αυτό.

Νεογέννητα μίας μόλις ημέρας, ποζάρουν με τη μαμά τους κι όπως είναι λογικό το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η διάσημη φωτογράφος Jenny Lewis, παρουσίασε την τρυφερή αυτή συλλογή με τίτλο «One Day Young».

«Όταν τα μωρά βλέπουν το φως της ζωής αυτόματα δίνουν ελπίδα στους ενήλικες, καθώς αντιπροσωπεύουν το μέλλον του κόσμου μας», ανέφερε η φωτογράφος.

Μωράκια μίας μόνο ημέρας, αγκαλιάζουν τις μαμάδες τους ζητώντας την προστασία τους. «Προσπαθούν να αντεπεξέλθουν στη νέα πραγματικότητα. Αυτήν που υπάρχει έξω από τη μήτρα. Κι εκείνες με την σειρά τους αγωνίζονται να ξεπεράσουν τις φοβίες και την όποια δυσκολία και να τους προσφέρουν το καλύτερο. Ένα ζεστό φιλί και μία τρυφερή αγκαλιά είναι ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα της ζωής τους», πρόσθεσε.

Δείτε το τρυφερό άλμπουμ:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved