Φτιάξτο μόνη σου: Μπομπονιέρες γάμου με καρδούλες

Πολλές από τις φίλες μας προετοιμάζετε τον γάμο σας αυτήν την περίοδο, για αυτό θα σας δείξω όμορφες ιδέες για μπομπονιέρες γάμου! Θα γεμίσουμε τον κόσμο καρδιές.

Φτιάξτο μόνη σου: Μπομπονιέρες γάμου με καρδούλες
bvn 1

Σε αποχρώσεις ροζ-γκρι:
Μπορείτε να ράψετε υφασμάτινες καρδούλες σε πουά ή ριγέ και να τις κάνετε κατφιτσούλες κολλώντας στο πίσω μέρος μια παραμάνα.

wer 1

Mr & Mrs:
Για όσους θέλετε να δώσετε μοντέρνο και minimal αέρα στο γάμο σας, μπορείτε να φτιάξετε καρδούλες από καραβόπανο κεντώντας πάνω Mr και Μrs! Στερεώστε τις σε στικάκια και ολοκληρώστε την μπομπονιέρα με καρό κορδελάκια.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος.

gfgv 1

Για έναν άκρως ρομαντικό γάμο: Καρδούλες νύφη-γαμπρός από καρδιές!
Για τη νύφη: Κόψτε ροζ καρδούλα (διπλή για να ράψετε το μαξιλαράκι) και μια ακομη ασπρη. Μετακινήστε την άσπρη πάνω στην ροζ για να βρείτε που θα κόψετε ώστε να σχηματίσετε το φόρεμα! Ολοκληρώστε το κολώντας περλίτσες για να σχηματίζετε το κολιέ της!
Για τον γαμπρό: κόψτε μια μαύρη καρδούλα (διπλή για να ράψετε το μαξιλαράκι) και μια άσπρη. Βάλτε την άσπρη στην μέση και κόψτε την μέση για να σχήματίσετε το άνοιγμα του πουκαμίσου. Κόψτε και ένα μαυρο παπιγιόν και κολλήστε το. Μην ξεχάσετε να ράψετε κουμπάκια στο πουκάμισο.

Η ώρα η καλή!
Αυτές και πολλές ακόμα ιδέες μου θα βρείτε στο facebook μου.

Η καρδιά είναι σύμβολο του έρωτα και σε κάθε της εκδοχή αποτελεί την νούμερο ένα ιδέα για μπομπονιέρα γάμου! Εσάς ποια από όλες σας άρεσε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved