Οι αδελφές που μεγάλωσαν και κατέκτησαν τον κόσμο με την ομορφιά τους! (εικόνες)

Αρκετές φορές έχουμε συναντήσει πολύ όμορφες γυναίκες οι οποίες μόλις μας δείξουν φωτογραφίες τους από την βρεφική τους ηλικία, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Οι αδελφές που μεγάλωσαν και κατέκτησαν τον κόσμο με την ομορφιά τους! (εικόνες)

Ο λόγος; Όταν γεννήθηκαν δεν είχαν την ομορφιά που απέκτησαν ενώ μεγάλωναν. Εάν ένα μωρό δεν γεννηθεί όμορφο, λένε: «άσχημο στην κούνια, όμορφο στη ρούγα».

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που εάν ένα μωρό γεννηθεί πολύ όμορφο, ενώ μεγαλώνει αρχίζει και ασχημαίνει. Τα ξανθά κοριτσάκια της φωτογραφίας είναι η εξαίρεση στον κανόνα, αφού δεν ανήκουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες!
Η Κάρα Ντελεβίν, η αδελφή της Poppy, και η Chloe, γεννήθηκαν όμορφες και όσο μεγάλωναν, γίνονταν ομορφότερες, με αποτέλεσμα από μικρή ηλικία οι δύο πρώτες, να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας. Η Κάρα, εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, ενώ το πρόσωπό της φιγουράρει στους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Τα συμβόλαια που κάνει, ακόμη και τώρα, είναι «χρυσά» ενώ το 2012 ψηφίστηκε ως μοντέλο της χρονιάς στη Βρετανία.

Αρκετοί είναι εκείνοι που την χαρακτηρίζουν ως διάδοχο της ιέρειας της μόδας, Κέιτ Μος. Το 2013, ανακηρύχθηκε ως η πιο δημοφιλής προσωπικότητα με τα περισσότερα κλικ στο διαδίκτυο! Σύμφωνα με την google, η 21χρονη αγγλίδα καλλονή, ήταν το πρόσωπο με τα περισσότερα «χτυπήματα»!

Η αδελφή της, Poppy, ασχολείται κι εκείνη με το χώρο της μόδας, αλλά δεν είναι τόσο δημοφιλής στον κόσμο. Η τρίτη αδελφή, Chloe, είναι η μόνη που δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μόδα, ενώ είχε όλα τα προσόντα!

Δείτε φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved