Λίγο πριν φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο…(εικόνες)

Είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Πριν από λίγα χρόνια είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία και στέφθηκε Μις Ελλάς. Κι όχι άδικα.

Λίγο πριν φέρει το πρώτο της παιδί στον κόσμο…(εικόνες)

Το όμορφο μοντέλο άφησε για λίγο τα επαγγελματικά της, μιας και βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της, με τον οποίο μάλιστα μένουν το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό.

Η Ειρήνη Καρρά και ποδοσφαιριστής Στέλιος Ηλιάδης, περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Η μέλλουσα μαμά, λάτρης των social media, ανέβασε πριν από λίγες ημέρες μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, λίγο πριν γεννήσει, αφού ήδη έχει μπει στο μήνα της, και περιμένει από μέρα σε μέρα να υποδεχθεί τον πρίγκιπά της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Ελληνίδα καλλονή, φορώντας ένα καρό πουκάμισο χαδεύει την κοιλίτσα της, και ποζάρει στον φακό. Μάλιστα κάτω από την φωτογραφία, έγραψε: «Almost there»!

Το διάσημο ζευγάρι, παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό, όταν η Ειρήνη είχε μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Εμείς να της ευχηθούμε, με το καλό!

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η μέλλουσα μανούλα στα social media.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved