Είναι επίσημο! Ποια διάσημη μαμά περιμένει το δεύτερο παιδί της! (εικόνες)

Είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου. Δεν είναι ούτε ηθοποιός του Χόλιγουντ ούτε τραγουδίστρια.

Είναι επίσημο! Ποια διάσημη μαμά περιμένει το δεύτερο παιδί της! (εικόνες)

Το όνομά της όμως, φιγουράρει αρκετά συχνά στα περιοδικά! Είναι παντρεμένη με έναν από τους πιο πλούσιους άνδρες του κόσμου, έχει ήδη ένα παιδάκι και πριν από λίγες ώρες έμαθε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο!

Η διάσημη μαμά, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της! Η Τζένιφερ Στάνο, σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, Άλκη Δαυίδ, έκανε τεστ εγκυμοσύνης προκειμένου να μάθει εάν είναι έγκυος. Το αποτέλεσμα; Θετικό!

Η όμορφη μαμά, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την χαρά και την ευτυχία της, και μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, μία φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης γράφοντας: «Είμαι και πάλι έγκυος! Θα ανέβαζα μία άλλη φωτογραφία, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω! Ήθελα να το μοιραστώ αμέσως μαζί σας. Είστε μαζί μου από την αρχή της εγκυμοσύνης μου με τον Νίκο, και αγαπώ τα όμορφα κι ευγενικά σας λόγια και τις συμβουλές που μου δίνετε. Σας περιμένω να είστε μαζί μου και για αυτό το ταξίδι».

Όπως ήταν φυσικό τα like και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους ήταν χιλιάδες! Εμείς της ευχόμαστε να έχει μία καλή εγκυμοσύνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved