Το τρυφερό μπουλντόγκ «μεγαλώνει» τρία νεογέννητα γατάκια! (εικόνες)

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο σκύλος κι η γάτα είναι δύο αιώνιοι εχθροί! Δύσκολα μπορούν να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι, ενώ αν βρεθούν στο δρόμο μπορεί να μαλώσουν πολύ άσχημα.

Το τρυφερό μπουλντόγκ «μεγαλώνει» τρία νεογέννητα γατάκια! (εικόνες)

Σε όλους όμως τους κανόνες υπάρχουν κι εξαιρέσεις! Εμείς σας παρουσιάζουμε την Hammie, ένα γλυκύτατο μπουλντόγκ που όχι μόνο δεν μαλώνει με τις γάτες, αντιθέτως τις εξασφαλίζει προστασία και τις δίνει απλόχερα αγάπη! Σωστά διαβάσατε!

Το μπουλντόγκ που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, ανήκει στην Μισέλ Πάρντεν, τα τελευταία 2,5 χρόνια. «Είναι ένα αξιαγάπητο μπουλντόγκ, πολύ φιλικό με την οικογένεια και τους ξένους. Είναι προστατευτικό κι αγαπησιάρικο, τρυφερό κι ήσυχο ζώο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτριά του.

Πριν από λίγες ημέρες ένας φίλος της Μισέλ, βρήκε στον κάδο πεταμένα τρία νεογέννητα ματάκια που δεν μπορούσαν να ανοίξουν τα ματάκια τους. Αφού τα πήγε στο σπίτι της φίλης του είχε σκοπό να τα πάει σε ένα κέντρο προστασίας αδέσποτων ζώων.

Μόλις όμως τα είδε η Hammie, τα πάντα άλλαξαν! Αμέσως πήγε κοντά τους και θέλησε να γίνει ο φύλακας- άγγελός τους. «Τέτοια φροντίδα κι αγάπη ούτε στα δικά της κουτάβια δεν θα έδειχνε. Δεν αφήνει να τα πλησιάσει κάποιος, ενώ τα αποχωρίζεται μόνο την ώρα του φαγητού»!

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved