Μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου θα ξαναγίνει μαμά! (εικόνες)

Είναι ένα από τα πιο διάσημα τοπ μόντελ του κόσμου. Το αγγελικό της πρόσωπο έχει φιγουράρει στους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ενώ μαγνητίζει όλα τα βλέμματα όταν κάνει πασαρέλα.

Μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου θα ξαναγίνει μαμά! (εικόνες)

Μπορεί το επάγγελμά της να είναι απαιτητικό, αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι έχει παραμελήσει και την προσωπική της ζωή. Παρά την μικρή της ηλικία, έχει ήδη τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο και τώρα είναι έγκυος στο τέταρτο με τον σύντροφο της ζωής της, όπως τον αποκαλεί.

Η Ναταλία Βοντιάνοβα εκτός από μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, είναι και μητέρα τριών παιδιών και ανυπομονεί να κρατήσει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της.

Πριν από μία ημέρα, μάλιστα, η διάσημη καλλονή, ανέβασε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ για την ημέρα των γενεθλίων της! Η 32χρονη πλέον μανούλα, πήρε μία γλυκιά πόζα, μπήκε στην αγκαλιά ενός τεράστιου αρκούδου και φορώντας μία μπλούζα που έγραφε «baby inside», χάρισε στους διαδικτυακούς της φίλους το πιο γλυκό της χαμόγελο για την ημέρα αυτή. Τα like έπεσαν βροχή και χιλιάδες χρήστες έσπευσαν να γράψουν τις ευχές τους.

Η Ναταλία Βοντιάνοβα, έχει τρία παιδιά από τον δισεκατομμυριούχο γόνο, Τζάστιν Πόρτμαν, ενώ ο νέος της σύντροφος από τον οποίο περιμένει παιδί, είναι ο Αντουάν Αρνό, γιος του ιδρυτή του διάσημου οίκου Louis Vuitton.

Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι φυσικά που δεν διακρίνεται εύκολα από τις φωτογραφίες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved