Γέννησε! Το ανακοίνωσε ο σύζυγος της στο Twitter 1 ώρα μετά τον τοκετό! (εικόνες)

Από την στιγμή που έμεινε έγκυος ανυπομονούσε να φτάσει ο καιρός και να φέρει στον κόσμο το μωράκι της.

Γέννησε! Το ανακοίνωσε ο σύζυγος της στο Twitter 1 ώρα μετά τον τοκετό! (εικόνες)

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια, ήδη έχει ένα κοριτσάκι αλλά όνειρό της ήταν να αποκτήσουν με τον σύζυγό της, δύο παιδάκια! Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα κι εδώ και λίγες ώρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας έχοντας αγκαλιά το νεογέννητο αγοράκι της.

Η Michelle Heaton, γέννησε το πρωί της Παρασκευής με καισαρική και μία ώρα μετά το ανακοίνωσε στα social media ο σύζυγός της και συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter! «Ο μικρός μας άντρας έφτασε το πρωί στις 8.49. Η πανέμορφη γυναίκα μου ήταν καταπληκτική. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Hugh Hanley.

Η διάσημη μανούλα, λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε την χαρά και την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Το μικρό μας αγοράκι είναι ανάμεσά μας. Είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι γονείς».

Όπως ήταν φυσικό οι ευχές στο αγαπημένο ζευγάρι ήταν χιλιάδες και η χαρμόσυνη είδηση έκανε το γύρο του κόσμου.

Η 34χρονη σταρ, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι όνειρό της ήταν να κάνει δύο παιδιά. «Πάντα ήθελα δύο παιδιά. Το ένα από τα δύο είμαι εγώ και το άλλο ο Hugh. Και τώρα έχουμε ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι».

Μάλιστα λίγο πριν γεννήσει αναφέρθηκε και στην αγαπημένη συνήθεια της μικρής της κόρης που δεν ήταν άλλη, από το να ξαπλώνει στην κοιλιά της!

Δείτε φωτογραφίες από τις τρυφερές στιγμές της διάσημης σταρ προτού γεννήσει:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved