Γέννησε στα 50 της παρόλες τις προειδοποιήσεις των γιατρών και τώρα θέλει να ξαναμείνει έγκυος (φωτογραφίες)

Η 50χρονη ηθοποιός, Τίνα Μαλόουν από την Βρετανία, έδωσε ζωή σε ένα μικρό κοριτσάκι ενώ επιθυμία της είναι να κάνει σύντομα και ένα δεύτερο παρά την ηλικία της.

Γέννησε στα 50 της παρόλες τις προειδοποιήσεις των γιατρών και τώρα θέλει να ξαναμείνει έγκυος (φωτογραφίες)

Θέμα πολλών περιοδικών και τηλεοπτικών καναλιών έγινε η Τίνα, καθώς αποφάσισε στα 50 της να αποκτήσει ένα μωράκι και ας γνώριζε πως μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας όπως και έγινε.

Στις τελευταίες εβδομάδες κύησης, ήρθε αντιμέτωπη με την προεκλαμψία, μια πολυσυστηματική διαταραχή, αγνώστου αιτιολογίας που συμβαίνει μόνο μετά τις είκοσι εβδομάδες κύησης ή στην περίοδο της λοχείας και επηρεάζει τόσο τη μητέρα όσο και το έμβρυο ενώ μπορεί να οδηγήσει και σε θάνατο. Ετσι αναγκάστηκε να μπει για καισαρική τομή πρόωρα αλλά τα κατάφερε και γέννησε την υγιέστατη Φλέιμ.

Θέλοντας να δώσει δύναμη και σε άλλες μητέρες που αποφασίζουν να κάνουν παιδί σε μεγάλη ηλικία, η Τίνα ξεκίνησε να καταγράφει την σειρά με τίτλο «Εγκυος στα 50» όπου δείχνει την καθημερινότητά της, από την στιγμή που πήρε την απόφαση να κάνει ένα μωράκι με τον 31χρονο σύζυγό της, Πολ, μέχρι και τη στιγμή που κατάφερε να μείνει έγκυος μετά τις πολλές θεραπείες που έπρεπε να κάνει.

Η Τίνα έχει ήδη μια 32χρονη κόρη, και γνωρίζει πως μόλις η σειρά βγει στην τηλεόραση, θα αποτελέσει ένα αμφιλεγόμενο θέμα αλλά η ίδια είναι ψυχολογικά προετοιμασμένη.

Για αυτήν δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Τόσα χρόνια έψαχνε να βρει τον κατάλληλο άντρα για να αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια και μόλις τον βρήκε έκανε το όνειρό της πραγματικότητα χωρίς να την νοιάζουν οι συνέπειες.

Δήλωσε μάλιστα, πως σύντομα θέλει να αποκτήσει άλλο ένα μωράκι για να μη μεγαλώσει η μικρή Φλέιμ χωρίς αδέρφια.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved