Το τοπ μόντελ θηλάζει το μωρό της και δεν είναι η Ζιζέλ! (εικόνες)

Είναι ένα από τα πιο διάσημα τοπ μόντελ του κόσμου, αλλά το τελευταίο διάστημα διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

Το τοπ μόντελ θηλάζει το μωρό της και δεν είναι η Ζιζέλ! (εικόνες)

Η Βραζιλιάνα καλλονή, όπου το πρόσωπό της φιγουράρει στους μεγαλύτερους οίκους μόδας, πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, εκείνη βρίσκει πάντα χρόνο για τον πρίγκιπα της, τον οποίο τον θηλάζει ακόμη και την ώρα εργασίας της! Μπορεί πριν από λίγο καιρό η Ζιζέλ να ανέβασε μία φωτογραφία στο Ίνσταγκραμ με το μωρό της να το θηλάζει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ακολούθησαν κι άλλες μανούλες, τα χνάρια της!

Η Καρολίν Τρεντίνι, έγινε πρόσφατα μανούλα και είναι υπέρμαχος του θηλασμού. Λάτρης των social media, και ειδικά του Ίνσταγκραμ, ανέβασε μία φωτογραφία που θηλάζει τον γιο της. Τα like από κάτω ήταν χιλιάδες, ενώ αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν!

Η διάσημη καλλονή, είναι παντρεμένη με τον Βραζιλιάνο φωτογράφο μόδας, Φάμπιο Μπάρτελτ, από το Μάρτιο του 2012 ενώ τον Φεβρουάριο του 2013 ανακοίνωσαν από το twitter, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι!

Δείτε την όμορφη μανούλα σε προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved