Φτιάξτο μόνη σου! Καπελάκια για πάρτι με θέμα χελωνονιντζάκια!

Σήμερα θα σας δείξω βήμα-βήμα πως μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακά καπελάκια για πάρτι!

Φτιάξτο μόνη σου! Καπελάκια για πάρτι με θέμα χελωνονιντζάκια!

Ετοιμάζοντας το πάρτι του μικρού Ιάσωνα έφτιαξα καπελάκια με θέμα τα χελωνονιντζάκια. Εσείς όμως φτιάχνοντας την ίδια βάση και αλλάζοντας το διακοσμητικό μπορείτε να φτιάξετε καπελάκια για όποιο άλλο θέμα θέλετε!

foibi01

Παίρνουμε λοιπόν, ένα κίτρινο κανσόν και κόβουμε το σχήμα που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία (περίπου το 1/3 ενός κύκλου) με ύψος 20-22 εκ. Και κολλάμε τις δύο άκρες ώστε να σχηματιστεί το κωνικό σχήμα του καπέλου.

03 1

Μετά κόβουμε λωρίδες (50 εκ. περίπου και πάχος 4 εκ.)από καφέ χαρτί κανσόν για να κάνει αντίθεση το χρώμα! Διπλώνουμε τις λωρίδες ζικ-ζακ (σαν βεντάλια) και ενώνουμε τις δύο άκρες για να σχηματιστεί ένας κύκλος. Θα χρειαστεί να βάλετε και λίγη κόλλα στην μέση για να συγκρατεί τον κύκλο!
Κόβουμε το σχήμα που θέλουμε -εγώ έκοψα πράσινα κεφαλάκια από χελωνονιντζάκια- και κολλάμε το σχέδιό μας στην μέση του καφέ κύκλου!


Βάζουμε τις λεπτομέρειες στο σχέδιό μας: «μαντήλι» χάρτινο, πλαστικά ματάκια και ζωγραφίζουμε ένα ωραίο χαμόγελο.
Αφήνουμε να στεγνώσουν όλα τα μέρη πολύ καλά και μετά κολλάμε τον καφέ κύκλο στον κίτρινο κώνο.

02 1

Μην ξεχάσετε να περάσετε λαστιχάκι για να στερεώνεται το καπέλο στα κεφαλάκια των μικρών μας φίλων! Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να πάρετε ψιλό λαστιχάκι μηχανής και να το στερεώσετε με συρραπτικό!

Καλή σας διασκέδαση!
Δείτε ολοκληρωμένο το πάρτι με θέμα τα χελωνονιντζάκια στην σελίδα μου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved