«Η μητέρα μου, μου χάρισε τη ζωή! Τώρα ήρθε η ώρα να της το ανταποδώσω!». Mία συγκινητική ιστορία...

Η μητέρα της 21 ετών Μιλίσας Χάτσινγκτον υπέφερε από ανεπάρκεια νεφρού και η κατάσταση της υγείας της δεν ήταν καθόλου καλή κάτι που η κόρη της δεν μπορούσε να αντέξει. Δε μπορούσε να τη βλέπει να σβήνει μέρα με τη μέρα.

Δέσποινα Καμπούρη
«Η μητέρα μου, μου χάρισε τη ζωή! Τώρα ήρθε η ώρα να της το ανταποδώσω!». Mία συγκινητική ιστορία...

Η Μιλίσα σκέφτηκε πως έπρεπε να κάνει κάτι για αυτό. Φοβόταν πολύ να χειρουργηθεί και το γεγονός ότι η υγεία της ήταν άψογη αλλά θα έπρεπε να υποστεί μία μεγάλη επέμβαση για να δώσει το νεφρό της στη μαμά της, την τρόμαζε. Το να είναι άρρωστη η μητέρα της την έκανε να σκεφτεί πολλά. Περνούσε πολύ χρόνο μαζί της και προσπαθούσε να την κανει όσο πιο χαρούμενη γινόταν. Τελικά το αποφάσισε! Θα δώριζε το νεφρό της!

Στις 14 Φεβρουαρίου έγινε η πολυπόθητη μεταμόσχευση! Η Μιλίσα είπε: «Η μητέρα μου, μου χάρισε τη ζωή... Τώρα ήρθε η σειρά μου να της το αναταποδώσω!». Όταν ξύπνησε από το χειρουργείο η Μιλίσα ένιωθε πολύ όμορφα καθώς ήξερε ότι έσωσε τη ζωή της μητέρας της!
Τώρα και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και αναρρώνουν αναμένοντας να περάσουν ακόμα περισσότερες όμορφες στιγμές μαζί!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved