«Δεν θήλασα κανένα μου παιδί αν και θα μπορούσα να το κάνω»! Ποια αγαπημένη σταρ το είπε; (εικόνες)

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο που την ακολουθεί στο twitter μια φωτογραφία της με τον 5 μηνών γιό της, την ώρα που τον ταΐζει με το μπιμπερό.

«Δεν θήλασα κανένα μου παιδί αν και θα μπορούσα να το κάνω»! Ποια αγαπημένη σταρ το είπε; (εικόνες)

Μάλιστα από κάτω η 35χρονη σταρ είχε γράψει: «Είναι τόσο καλό μωρό, κοιμάται όλη την νύχτα και τον ταΐζω όσο ακόμα είναι κοιμισμένος. Συμβουλή για όλους τους νέους γονείς, αυτή η τακτική πραγματικά δουλεύει!».

Ο λόγος για το τοπ μόντελ Κέιτι Πράις. Η Πράις είναι μητέρα τεσσάρων συνολικά παιδιών και σύμφωνα με δηλώσεις της με αφορμή το 5 μηνών μωρό της στο αν θηλάζει απάντησε: «Δεν τον θήλασα. Δεν θήλασα κανένα μου παιδί αν και μπορούσα να το κάνω, μου αρέσει το μπουκάλι περισσότερο και αισθάνομαι πιο σίγουρη για το αν έχει χορτάσει».

Η Κέιτι Πράις μίλησε για την τεχνική που ακολουθεί για να κερδίζει και η ίδια περισσότερο ύπνο, τώρα που έχει και πάλι μωρό. «Ταΐζεις το μωρό ενώ ακόμα κοιμάται γιατί η θεωρία λέει πως αν το κάνεις αυτό τότε θα κερδίσεις περισσότερο ύπνο για εσένα. Αν το ταΐσεις την ώρα που κοιμάται, θα νιώθει χορτάτο και δεν ξυπνάει την νύχτα για να φάει.Ο Τζέτ κοιμάται τον παίρνω αγκαλιά τον ταΐζω και τον βάζω πάλι στο κρεβατάκι του. Πραγματικά δουλεύει πάρα πολύ καλά αυτή η τακτική. Εάν δεν το έκανα θα ξύπναγε συνεχώς και πολύ εύκολα.
Η Πράις μίλησε και για τη ρουτίνα ύπνου που έχει δημιουργήσει και στα άλλα τρία παιδιά της. Τον Χάρβεϊ (11 ετών), τον Τζούνιορ (8 ετών) και την Πρίνσες (9 ετών). Κάθε βράδυ τα κάνει όλα μπάνιο. Την ίδια τεχνική εφαρμόζει και μικρό Τζετ. Τον κάνει μπάνιο, τον ταΐζει ενώ είναι κοιμισμένος κατά τις 10 το βράδυ και ο Τζετ ξυπνάει πια το πρωί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved