Πατέρας φωτογραφίζει την πρόοδο του μικροσκοπικού πρόωρου μωρού του (φωτογραφίες)

Δυο γονείς από την Ουαλία, η Χάιντι και ο Έντμουντ Σουμ, έζησαν την πιο δύσκολη εμπειρία στη ζωή τους με τον μικρό Σάξον, τον γιο τους που γεννήθηκε μόλις την 26η εβδομάδα κύησης.

Πατέρας φωτογραφίζει την πρόοδο του μικροσκοπικού πρόωρου μωρού του (φωτογραφίες)

Οι γονείς του μικρού, πίστευαν πως δε θα καταφέρει να ζήσει αφού γεννήθηκε τόσο μικροσκοπικός που χωρούσε στις παλάμες τους και είχε βάρος μόλις 800 γραμμάρια.

Τελικά όχι μόνο κατάφερε να επιζήσει, αλλά να δώσει δύναμη και σε άλλους γονείς των οποίων τα μωράκια γεννιούνται πρόωρα.

Η 40χρονη Χάιντι έμεινε έγκυος εύκολα αν και θεωρούσε πως λόγω ηλικίας θα της ήταν πιο δύσκολο. Ήταν μια εγκυμοσύνη γεμάτη έντονα συναισθήματα και αγωνία άλλα όταν τελικά ο μικρός Σάξον γεννήθηκε, ήταν πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Ωστόσο, το μωράκι γεννήθηκε πρόωρο στις 26 εβδομάδες και ήταν μικροσκοπικό όσο μια φέτα ψωμιού! Τότε ο μπαμπάς Εντμουντ, αποφάσισε να φτιάξει ένα φωτογραφικό άλμπουμ απαθανατίζοντας την πρόοδο του μωρού του.

Το ζευγάρι έχει άλλα δυο παιδιά, τον 11χρονο Ελιοτ και τον τετράχρονο Ντέξτερ, αλλά πέρα από τους γονείς δεν επιτρεπόταν να μπει κανένας στο δωμάτιο του μωρού οπότε μέσω των φωτογραφιών, οι συγγενείς έβλεπαν την πρόοδό του.

Επί πέντε μήνες, οι γονείς είχαν μια δύσκολη καθημερινότητα καθώς πηγαινοέρχονταν συνεχώς στο νοσοκομείο και τα δυο αδέλφια του μωρού στεναχωριόντουσαν που δε μπορούσαν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειας.

Μετά από πέντε μήνες, η οικογένεια υποδέχτηκε με χαρά το μωρό στο σπίτι που πλέον έχει φυσιολογικό μέγεθος!

Η Χάιντι προτρέπει τις μητέρες που είναι έγκυες και που περνούν δύσκολες στιγμές όπως πέρασε και εκείνη να κοιτάνε τις φωτογραφίες από την πρόοδο που είχε ο γιος της και να παίρνουν θάρρος.

Μάλιστα, οι γονείς έχουν σκοπό να φτιάξουν μια κοινότητα που θα στηρίζει μητέρες που γέννησαν πρόωρα τα μωράκια τους!

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved