Πόσο μεγάλωσαν! Αυτές είναι οι πανέμορφες κόρες της… (εικόνες)

Είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου. Το όνομά της έχει συνδεθεί με τις φαντασμαγορικές επιδείξεις της Victoria's Secret.

Πόσο μεγάλωσαν! Αυτές είναι οι πανέμορφες κόρες της… (εικόνες)

Όταν βγαίνει στην πασαρέλα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω της! Η Αντριάνα Λίμα, είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, μπορεί να ασχολείται με ένα από τα πιο απαιτητικά επαγγέλματα του κόσμου, αυτό όμως δεν της στέρησε το δικαίωμα να παντρευτεί και να κάνει παιδάκια. Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις ανά τον κόσμο, η 33χρονη καλλονή, είναι μητέρα δύο πανέμορφων κοριτσιών, της Βαλεντίνα και της Σιένα. Η διάσημη μαμά, φροντίζει να έχει πάντα ελεύθερο χρόνο για να τον περνάει με την οικογένειά της.

Λάτρης των social media, και συγκεκριμένα του Ίνσταγκραμ, η Αντριάνα ανέβασε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό, μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που όταν την βλέπεις «λιώνεις» από αγάπη.

Οι δύο πριγκίπισσές της παίζουν και η μανούλα απαθανάτισε μία αυθόρμητη στιγμή τους η οποία είναι πολύ τρυφερή. Δεν έχασε χρόνο, την έκανε ασπρόμαυρη και την ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έγραψε μάλιστα ότι αυτές οι δύο κόρες της είναι η δύναμη της ζωής της. Όπως ήταν φυσικό τα like πήραν φωτιά ενώ εκατοντάδες ήταν τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved