Μαριάντα Πιερίδη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της! (εικόνες)

Πέρασε ο καιρός και σε λίγες μέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της!

Μαριάντα Πιερίδη: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της! (εικόνες)

Η Μαριάντα Πιερίδη διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει, πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής!

«Πήρα γύρω στα δεκαπέντε με δεκαέξι κιλά. Εντάξει, δεν ξέφυγα, πρόσεχα. Δεν έτρωγα τα πάντα. Έπαιρνα καθημερινά, όλες τις θερμίδες που χρειάζονται για μένα και το μωράκι, αλλά ποτέ δεν έκανα υπερβολές και ανέκαθεν απέφευγα τα φαγητά σαβούρες. Δεν θυμάμαι, δηλαδή, να έφαγα junk foods κλπ. Πρόσεχα. Προτού ακόμη μείνω έγκυος πρόσεχα τη διατροφή μου, οπότε δεν παρεκτράπηκα ούτε κατά τη διάρκειά της. Η μόνη μου, ας την πω έτσι, τρέλα, ήταν μία συγκεκριμένη σοκολάτα χωρίς γλουτένη, καθώς και κάποια άλλα σπιτικά γλυκά. Όμως, γενικά, απέφευγα τη ζάχαρη - ακόμη και τον καφέ μου, για παράδειγμα, τον πίνω σκέτο. Αλλά και ο οργανισμός μου έμεινε συνεπής, δεν «τρελάθηκα» επειδή έμεινα έγκυος», ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Η όμορφη Μαριάντα φωτογραφήθηκε με ακάλυπτη την κοιλιά της στην οποία ήταν ζωγραφισμένο το εξής: «baby loading». Μεταξύ άλλων η μέλλουσα μαμά, μίλησε και για το όνομα που θα δώσει στο πρώτο της παιδάκι.

«Δεν το λέω ακόμη το όνομα. Αλλά θα πάρει το όνομα του ενός από τους δύο του παππούδες. Είμαι παραδοσιακή σε αυτά. Έχουμε καταλήξει. Πρέπει να τηρούμε και τις παραδόσεις μας!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved